16. januar 2021
Det konservative kommunalbestyrelsesmedlem i Rudersdal, Claus Larsen, foran ejendommen på Sundvej. Her har borgmester Erik Fabrin (V) senest tildelt sin tidligere Venstre-kollega i kommunalbestyrelsen Anne-Marie Wivel en lejlighed i efteråret.
Det konservative kommunalbestyrelsesmedlem i Rudersdal, Claus Larsen, foran ejendommen på Sundvej. Her har borgmester Erik Fabrin (V) senest tildelt sin tidligere Venstre-kollega i kommunalbestyrelsen Anne-Marie Wivel en lejlighed i efteråret.
Foto: Lars Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fabrin giver husly til endnu en ven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fabrin giver husly til endnu en ven
Opdateret 24. marts 2011 kl. 08:58
Rudersdal - 22. marts 2011 kl. 09:27
Af Lars Ramlow
Rudersdal: Pamperierne fortsætter på Sundvej i Hellerup - eller Borgmester Fabrinsvej, som den kaldes i stadig bredere kredse.

Rudersdals borgmester Erik Fabrin (V) har i efteråret tildelt rektor på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole Anne-Marie Wivel en lejlighed på Sundvej 8 i Hellerup. Ejendommen er ejet af Gl. Holtegaard-Bredafonden, hvor borgmesteren i mange år qua sin stilling ifølge Statsforvaltningen har siddet ulovligt som født formand.
arrow Læs også: Kritiker smækker med døren

Til den seneste tildeling af lejligheder i ejendommen siger den konservative kommunalpolitiker i Rudersdal Claus Larsen:

- Jeg synes ikke, at det er rimeligt. Ikke fordi Anne-Marie Wivel er rektor for Mediehøjskolen, men fordi hun tidligere har siddet ved siden af Erik Fabrin for Venstre i kommunalbestyrelsen i Søllerød samt i sammenlægningsudvalget under kommunesammenlægningen. Derudover sad hun i sidste valgperiode også i Gl. Holtegaard-Bredafondens bestyrelse.

Claus Larsen konstaterer tørt overfor Frederiksborg Amts Avis, at hvis man kigger på den sidst siddende bestyrelse i fonden i perioden 2005-2009, så har samtlige bestyrelsesmedlemmer bortset fra sognepræst Thomas Reventlow Bruun enten selv en lejlighed på Sundvej eller også har medlemmer fra deres nærmeste familie fået bopæl på adressen.

- Det lugter igen alt for meget af vennetjenester, påpeger den konservative politiker.
arrow Fabrins børn kan score kassen
23. oktober 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 12:27
arrow ANALYSE: Problematisk for Fabrin
23. oktober 2010 kl. 06:00 Opdateret: kl. 17:38
arrow Direktør snupper selv billig lejlighed
16. oktober 2010 kl. 10:45 Opdateret: kl. 09:12
I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?