15. august 2020
Frivillige arrangerer juleaften i Rudersdal Kommune for enlige, som ikke har nogen at fejre jul med. Flere frivillige ønskes. Juleaftenarrangementerne for enlige og ensomme støttes økonomisk fra fonde, gaver og god hjælp fra de frivillige.
Frivillige arrangerer juleaften i Rudersdal Kommune for enlige, som ikke har nogen at fejre jul med. Flere frivillige ønskes. Juleaftenarrangementerne for enlige og ensomme støttes økonomisk fra fonde, gaver og god hjælp fra de frivillige.
Foto: MACarlsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ensom juleaften? Her er måske en mulighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ensom juleaften? Her er måske en mulighed
Rudersdal - 14. november 2019 kl. 06:46
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Juleaften kan være lang og ensom, hvis man sidder alene. Derfor er det med stor glæde, at kunne invitere til juleaften for 21. gang, hvor 15 frivillige forbereder, dækker op, julepynter, byder velkommen og vil gøre, hvad de kan, for at det bliver en rigtig hyggelig juleaften for alle. Sådan skriver Frivilligcenter Rudersdal i en pressemeddelelse.

Der serveres traditionel julemiddag med velkomstdrink, andesteg og flæskesteg med tilbehør, dertil to glas vin, samt risalamande. Efter middagen samles alle om juletræet, hvor der synges julesange, deles gaver ud og serveres kaffe og knas.

Arrangementerne holdes både i Søllerød Sognegård på Søllerødvej og i Gernersalen i Bistrup Kirke på Birkebakken. Begge steder fra klokken 17.00-22.00.

- I et vist omfang har vi mulighed for at arrangere transport. Det eneste krav er, at du er selvhjulpen, skriver Frivilligcenter Rudersdal i pressemeddelelsen.

Hele arrangementet koster 150 kroner, og tilmelding skal ske senest den 2. december til: Werner Nielsen Wittekind på telefon 45 41 43 15 (bedst mellem 18.00-19.00). Man kan også skrive en mail på: werner@wittekind.dk

De frivillige har to forberedende møder forud for juleaften. Det er den 3. december og 10. december. Begge dage fra klokken 19.00-21.00. Derudover holder de evaluering af arrangementet den 7. januar. Interesserede frivillige bedes kontakte Frivilligcenter Rudersdal, der formidler kontakten videre til Juleaftengruppen. Kontakt kan ske via mail på: info@frivilligcentret.dk eller på telefon: 45 89 00 56.

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?