24. oktober 2019
To mænd er nu anholdt for et hjemmerøveri i Birkerød den 12. oktober, oplyser Nordsjællands Politi. De er begge varetægtsfængslet til den 20. december. Foto: Lars Sandager Ramlow
To mænd er nu anholdt for et hjemmerøveri i Birkerød den 12. oktober, oplyser Nordsjællands Politi. De er begge varetægtsfængslet til den 20. december. Foto: Lars Sandager Ramlow
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en mand anholdt efter hjemmerøveri med gevær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en mand anholdt efter hjemmerøveri med gevær
Rudersdal - 13. december 2018 kl. 17:31
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Politiet har foretaget endnu en anholdelse en sag om et hjemmerøveri i Birkerød, hvor et ældre ægtepar blev overfaldet, mens de lå og sov.

Den anholdte - en mand - blev anholdt onsdag for hjemmerøveriet, der fandt sted den 12. oktober. I sidste uge blev en 30-årig mand anholdt og sigtet i sagen.

arrow Læs også: 30-årig varetægtsfængslet efter skudsag i Bistrup

- Vi har anholdt og sigtet endnu en mand i sagen, og han blev fremstillet i grundlovsforhør torsdag, siger Henrik Gunst, der er chef for afdelingen for personfarlig kriminalitet i Nordsjællands Politi.

Torsdagens grundlovsforhør blev - ligesom sidste uges grundlovsforhør med den første anholdte mand - holdt for lukkede døre, oplyser anklager ved Nordsjællands Politi Bente Schnack. Derfor er både hun og Henrik Gunst sparsomme med oplysninger i sagen.

- Manden er blevet anholdt på Sjælland, og jeg kan ikke udelukke, at der kommer flere anholdelser, siger Henrik Gunst.

Begge mænd er blevet varetægtsfængslet frem til torsdag den 20. december. Hjemmerøveriet skete som nævnt fredag den 12. oktober, hvor to maskerede personer brød ind i ægteparrets villa.

Nordsjællands Politi modtog klokken 04.47 om morgenen et alarmopkald fra villaen på Bistrupvej, hvor ægteparret - en mand på 70 år og en kvinde på 65 år - lå og sov, da indbruddet skete.

Frederiksborg Amts Avis talte på dagen for hjemmerøveriet med ægteparrets datter, der fortalte, at forældrene havde ligget og sovet, da de pludseligt hørte et vindue til badeværelset blive knust efterfulgt af et brag fra en kommode, der væltede.

- Min far skyndte sig op og prøvede at holde døren til soveværelset lukket, men den ene maskerede mand stak et gevær i klemme i døren. Min far forsøgte at holde fast i geværet, men pludseligt blev det drejet, så det sigtede på ham. Han fik afværget, lige inden der blev skudt op i loftet, fortalte datteren ved den lejlighed.