22. oktober 2019
Arkivfoto
Arkivfoto
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Endnu en 7-Eleven lukker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Endnu en 7-Eleven lukker
Rudersdal - 05. december 2018 kl. 06:02
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der er ikke længere nogen 7-Eleven på Snekkersten Station. Ej heller Rungsted Kyst.

Og fra fredag den 1. februar er det også slut med at snuppe en kop varm kaffe, croissanter og billetter i farten, når man er rejsende til og fra Birkerød Station.

7 Eleven-kiosken på Birkerød station lukker nemlig, og torsdag den 31. januar er sidste åbningsdag, skriver DSB i en pressemeddelelse.

- Det er ærgerligt, at det ikke er lykkedes at holde butikken rentabel. Vi havde håbet, at 2018 skulle være året, hvor udviklingen vendte. Men trods flere års indsats er det ikke lykkedes, derfor lukker butikken, siger Aske Wieth-Knudsen, der er underdirektør i DSB Kommerciel, ifølge pressemeddelelsen.

I dag betjener ni ud af 10 af DSB's kunder sig ifølge pressemeddelelsen af DSB's digitale platforme, når de køber billetter og søger information om deres rejser.

Det har været medvirkende til det svigtende antal betjeninger i stationens 7-Eleven, men også salget af andre varer er vigende.

Blandt andet underholder flere rejsende sig gennem de elektroniske medier i stedet for at købe blade og magasiner.

- Der er blevet gjort flere forsøg på at holde indtjeningen oppe ved at tilpasse udbuddet til kunderne. Blandt andet med frisksmurte sandwich til at tage med på farten. Det har ikke været nok, trods en stor indsats fra personalet, siger Aske Wieth-Knudsen.

De togkunder, der hidtil har købt deres billet i 7-Eleven kiosken kan fremover købe billetten i eksempelvis i DSB's billetautomat på stationen, via DSB's app, i DSB's netbutik på dsb.dk eller ved at kontakte DSB's kundeservice på telefon 7013 1415.

I forbindelse med lukningen vil der i dagene umiddelbart efter være DSB personale på stationen for at give kunderne introduktion til at benytte billetautomat og andre selvbetjeningsmuligheder.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.