24. juni 2019
Den 20. februar kommer den amerikanske verdensstjerne og trommeslager Steve Gadd til MantziusLive i Birkerød i selskab med Michael Blicher og Dan Hemmer. Trioen kan også opleves dagen forinden i Hillerød.
Den 20. februar kommer den amerikanske verdensstjerne og trommeslager Steve Gadd til MantziusLive i Birkerød i selskab med Michael Blicher og Dan Hemmer. Trioen kan også opleves dagen forinden i Hillerød.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En levende legende kommer til Birkerød

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En levende legende kommer til Birkerød
Rudersdal - 11. februar 2019 kl. 06:00
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

- Prøv at lytte til de første 15 sekunder af Poul Simons nummer »Fifty ways to leave your lover«. Du kan finde nummeret på Google. De 15 sekunders trommesolo som indledning til nummeret er Steve Gadds signaturlyd. Det er groovy, og der er ikke mange trommeelever, der i deres udvikling ikke kommer forbi den solo. Den er uhyggelig fed - og svær. Steve Gadd får den bare til at lyde let, siger Mads Riishede, der er kunstnerisk leder af MantziusLive i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Den 20. februar kan den amerikanske verdensstjerne opleves på Mantzius-scenen, hvor han spiller sammen med Michael Blicher og Dan Hemmer.

- Steve Gadd er en af den slags mennesker, som man uden de store indvendinger kan kalde en ægte levende legende. Gadd revolutionerede trommespillet fra 70'erne og frem, og han har spillet trommer i selskab med Eric Clapton, Paul Simon, Steely Dan, Chick Corea og mange flere af de største stjerner, der har brugt ham både på studiealbums og på verdensturnéer, fortæller Mads Riishede.

Koncerten er kommet i stand i et samarbejde med Jens Jepsen, der er leder af Klaverfabrikken i Hillerød, hvor trioen vil spille den 19. februar.

Læs hele artiklen i Frederiksborg Amts Avis mandag...

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.