23. januar 2019
Her ses billeder fra Nettos videoovervågning af den voldsomme mand, der i søndags kastede en flaske i hovedet på en 25-årig ansat, der også fik et slag i ansigtet, så læben flækkede.
gallery icon

Se billedserie

Her ses billeder fra Nettos videoovervågning af den voldsomme mand, der i søndags kastede en flaske i hovedet på en 25-årig ansat, der også fik et slag i ansigtet, så læben flækkede.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Efterlyst: Mand amok over håndører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Efterlyst: Mand amok over håndører
Opdateret 14. januar 2018 kl. 13:54
Rudersdal - 14. januar 2018 kl. 05:38
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kan du genkende manden på billederne?

Sådan spørger Nordsjællands Politi efter et overfald, der skete i Netto på Holte Stationsvej i søndags lidt før klokken 17.00.

- Vi ser med stor alvor på sagen. Det er vold, og derfor vil vi meget gerne have hjælp fra offentligheden, så vi kan finde gerningsmanden, siger Allan Lørup, der er efterforskningsleder i Nordsjællands Politi, Station Syd.

Overfaldet skete, fordi flaskeautomaten i forretningen ikke virkede. Det fik en 45-55-årig mand til først at overfuse en ung kvindelig medarbejder, inden en 25-årig ansat fik kastet en flaske i hovedet og blev slået med en knytnæve, så læben flækkede.

Butikschef i Netto på Holte Stationsvej, Ahmet Basyigit, er forarget:

- Vi vil gerne have fat i gerningsmanden. Det er aldrig i orden at overfalde andre, men her går det ud over en sagesløs ansat, fordi manden er sur over, at han skal vente på at få nogle få kroner i dåsepant. Jeg har aldrig oplevet noget lignende, og jeg har ellers stået i butik i mere end 10 år. Det er helt uacceptabelt og grotesk. Sådan en historie, er noget man hører om. Det er ikke noget, man oplever i egen biks. Derfor håber jeg, at politiet med hjælper fra offentligheden kan finde frem til manden, siger Ahmet Basyigit til Frederiksborg Amts Avis.

Han er chokeret over den voldsomme reaktion - og manden slap af sted, inden han kunne blive pågrebet.

Nordsjællands Politi ser med stor alvor på overfaldet og har allerede først på ugen udsendt følgende signalement på manden, der betegnes som 45-55 år, dansk af udseende, cirka 185 centimeter høj og kraftig af bygning. Han har mørkegråt, kort hår og bar i søndags en grå hættetrøje og blå jeans.

Eventuelle oplysninger i sagen kan ringes ind til Nordsjællands Politi på telefon: 1-1-4.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk