4. august 2021
Kirstine Ida Brink skal dele sin tid ligeligt mellem Søllerød og Vedbæk.
Kirstine Ida Brink skal dele sin tid ligeligt mellem Søllerød og Vedbæk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbeltindsættelse af Søllerød og Vedbæks nye præst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbeltindsættelse af Søllerød og Vedbæks nye præst

På søndag får Vedbæk og Søllerøds nye præst for alvor mulighed for at hilse på sine nye sognebørn.

Rudersdal - 18. juni 2021 kl. 11:42

På søndag 20. juni indsættes Kirstine Ida Brink nemlig som ny præst i Vedbæk og i Søllerød sogne. Kirstine Ida Brink er ansat i begge sogne i en stilling, hvor hun skal dele tiden ligeligt mellem de to sogne.

Kirstine Ida Brink er 38 år, gift og har to drenge på syv og 11 år. Hun kommer fra en stilling i Mørdrup kirke, hvor hun har været præst siden 2016.

For Kirstine Ida Brink er samarbejdet med menigheden helt centralt:

"Jeg mener, at det er vigtigt, at kirken er menighedens kirke. Som præst kommer jeg med ideer og forslag, men det er vigtigt for mig, at menighedsråd og frivillige deltager både i forberedelse og afholdelse af arrangementer," lyder det i en pressemeddelelse.

Kirstine Ida Brink har et særligt blik på kirkens rolle i bekæmpelse af ensomhed:

"Fællesskab er så vigtigt for mennesker, og i en tid hvor der ikke er så mange givne fællesskaber tilbage, har kirken en vigtig rolle at spille. Kirken skal være stedet, der altid tilbyder tryghed og samhørighed i fællesskabet."

Indsættelsen i Vedbæk foregår søndag 20. juni klokken 10, hvor der efterfølgende er kirkekaffe og mulighed for at hilse på den nye præst.

Når det er slut, gør Kirstine Ida Brink sig klar til indsættelsen i Søllerød, der foregår klokken 12. Også her er der mulighed for at hilse på den nye præst i forlængelse af indsættelsesgudstjenesten. Begge menighedsråd glæder sig til dagen og håber at se mange sognebørn til dobbelt-indsættelse. msr

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?