18. oktober 2019
Frem til og med søndag den 11. august er der særlige åbningstider i Birkerød Svømmehal og masser af drop-in sommerferieaktiviteter. Rundforbi Svømmehal holder sommerlukket hele perioden.
Frem til og med søndag den 11. august er der særlige åbningstider i Birkerød Svømmehal og masser af drop-in sommerferieaktiviteter. Rundforbi Svømmehal holder sommerlukket hele perioden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Der er gået sommer i Birkerød Svømmehal

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Der er gået sommer i Birkerød Svømmehal
Rudersdal - 08. juli 2019 kl. 05:57
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hen over sommeren er der hver uge aktiviteter i Birkerød Svømmehal for både børn og unge samt voksne. Det oplyser Rudersdal Kommune.

- Du har mulighed for at prøve aqua fitness, havfruesvømning, vandpolo, Aqua stafet og sjov samt poolvolley, fortæller Isabella Kjellman, som er livredder og aktivitetsmedarbejder i Rudersdals svømmehaller.

Hun fortsætter:
- Både børn og voksne har stor glæde af at komme i svømmehallen og lave noget andet end at svømme baner. I sommerferien tilbyder vi aktiviteter, der sætter gæster og svømmehallen i spil på en anden måde og giver store og små nogle gode oplevelser. Vandets egenskaber tilbyder stor bevægelsesfrihed, og du kan opleve at få sved på panden og at udfordre din styrke og balance på en sjov og effektiv måde.

For børn under 12 år, og som bor i Rudersdal Kommune, er der fri entré i hele sommerferien (uge 28-32) fra klokken 11.00-15.00 Børn, som ikke bor i kommunen eller er over 12 år skal betale 25 kroner, mens voksne fra 18 år betaler normal entré.

- Ferieaktiviteterne koster ikke ekstra, bortset fra havfruesvømning. Derudover er der ingen aldersbegrænsning på aktiviteterne - igen bortset fra havefruesvømningen, hvor man skal være 8-14 år, oplyser Isabella Kjellman i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Birkerød Svømmehal tilbyder også en dukkert i udendørsbassinet, der ikke er opvarmet.

- Udendørsbassinet er populært i sommermånederne, hvor området omkring bassinet omdannes til et lille åndehul med liggestole, borde og stole til ren afslapning. Ved svømmehallens udendørsarealer finder man også to beachvolleybaner til fri afbenyttelse, reklamerer livredder og aktivitetsmedarbejderen.

På idraet.rudersdal.dk kan interesserede læse om aktiviteterne og se aktivitetsugeplaner.

Åbningstider uge 28-32:
Mandag, onsdag, fredag: 06.00-16.00

Tirsdag og torsdag: 06.00-19.00

Lørdag og søndag: 08.00-16.00
NB: Indgangen lukker en time før lukketidspunktet.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.