14. december 2017
Betydeligt færre løbere deltog i går i SNIK Atletiks traditionsrige efterårsløb, hvor vejret ellers var flot og humøret højt. Her går starten til søndagens halvmaraton, hvor bedste tid lød på en time og 14 minutter og 11 sekunder. Foto: Allan Nørregaard
gallery icon

Se billedserie

Betydeligt færre løbere deltog i går i SNIK Atletiks traditionsrige efterårsløb, hvor vejret ellers var flot og humøret højt. Her går starten til søndagens halvmaraton, hvor bedste tid lød på en time og 14 minutter og 11 sekunder. Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Deltagere svigtede Griseløbet i Nærum

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Deltagere svigtede Griseløbet i Nærum
Rudersdal - 25. september 2017 kl. 06:10
Af Lars Sandager Ramlow
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sidste år deltog cirka 600 løbere i SNIK Atletiks efterårsudgave af Griseløbet/De Grønne Griseløb. I år var der 371 tilmeldte løbere, og det ærgrede naturligvis arrangørerne af søndagens løb:

- Der er kamp om deltagerne her i efteråret, hvor der er mange løb, og det er kun en uge siden, at mange stillede op til halvmaraton i København, selvom meget af løbet regnede væk. Løbskalenderen er simpelthen tæt i disse måneder, og derfor vil vi fremadrettet nok tænke i, om vi skal sammentænke nogle af vores løb, lyder det fra Niels Mørk fra SNIK Atletik i Frederiksborg Amts Avis mandag.

Griseløbet har fået sit karakteristiske navn, fordi deltagerne blandt andet løber på Grisestien i Nærum, og det har været afviklet mere end 60 gange over mere end 40 år.

Som tidligere år kunne deltagerne vælge mellem tre distancer - fem kilometer, 10 kilometer eller halvmaraton, og de første løbere begav sig ud på den smukke rute klokken 10.30.

- Det startede overskyet, men så klarede det op. Vi havde fint løbevejr, og humøret blandt deltagerne var også i top. I år havde vi blandt andet deltagelse af cirka 80 børn fra to julemærkehjem. De havde trænet op til fem-kilometer løbet i foråret og henover sommeren. Mange af dem havde aldrig løbet så langt før, men de var virkelig gode til at heppe på hinanden, og der var også flere, der løb kammerater i møde for at hjælpe det sidste lille stykke. Det var festligt, og de bar alle ens trøjer, fortæller Niels Mørk til avisen.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis mandag...

LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
Frederiksborg@sn.dk