19. oktober 2019
Christian Poll bor i Birkerød og har siden 2015 repræsenteret Alternativet i Folketinget. På tirsdag har partiet arrangeret et debatmøde, hvor også David Trads (S) og Lars Arne Christiansen (K) kommer. Foto: Kim Rasmussen
Christian Poll bor i Birkerød og har siden 2015 repræsenteret Alternativet i Folketinget. På tirsdag har partiet arrangeret et debatmøde, hvor også David Trads (S) og Lars Arne Christiansen (K) kommer. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debatmøde: Reel klimapolitik eller valgflæsk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debatmøde: Reel klimapolitik eller valgflæsk
Rudersdal - 18. april 2019 kl. 04:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Af Lars Sandager Ramlow
Under overskriften »Reel klimapolitik eller valgflæsk« har Alternativet i Nordsjælland og Christian Polls kampagnegruppe arrangeret et valgmøde på Hovedbiblioteket i Birkerød, store sal tirsdag den 23. april fra klokken 19.00-2100. Til mødet er udover Christian Poll også inviteret David Trads (S) og Lars Arne Christiansen (K).

Christian Poll bor i Birkerød og har siden 2015 repræsenteret Alternativet i Folketinget. Han har pt. 10 ordførerskabet bl.a. finans, klima, energi og landbrug. Som ingeniør har han erfaringer fra erhvervsliv, stat, miljøbevægelse og nu altså også fra Christiansborg. Han genopstiller i Nordsjælland.

Christian Poll siger:
- Alle partier taler lige nu om miljø og klima og alt det, de gerne vil igangsætte, men har de det mod og den vilje, der skal til for at træde i karakter og sætte handling bag ord? Regeringen ønsker eksempelvis en million elbiler på danske veje i 2030, men staten har selv købt èn elbil i 2018.

For Alternativet har kampen mod sort energi høj prioritet. Partiet har netop fremsat forslag om en 10-årig afvikling af olie- og gasaktiviteterne i Nordsøen.

- De fleste partier reagerer med bekymring for økonomien, hvis vi ikke tjener penge på olieboringer. Men sort energi er den helt forkerte vej at gå, hvis Danmark skal være klimapolitisk frontløber. Klimakrisen er vor tids største udfordring og grøn omstilling er en hastesag, lyder det fra Christian Poll.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.