6. juni 2020
Danmarks dyreste villa er netop sat til salg i Vedbæk. Hvis den bliver solgt til udbudsprisen på 75 millioner kroner, bliver det den dyreste villa, der nogensinde er solgt i landet. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
Danmarks dyreste villa er netop sat til salg i Vedbæk. Hvis den bliver solgt til udbudsprisen på 75 millioner kroner, bliver det den dyreste villa, der nogensinde er solgt i landet. Foto: Elbæks Ejendomsmægler
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks dyreste hus nogensinde er sat salg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks dyreste hus nogensinde er sat salg
Opdateret 02. april 2020 kl. 17:23
Rudersdal - 02. april 2020 kl. 16:56
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De senere år har været ganske turbulente for en af Danmarks absolut mest eksklusive villaer, Rosenlund i Vedbæk, der netop har ramt boligmarkedet igen.

Rosenlund har således både været kritiseret for ikke at blive vedligeholdt, blevet begæret på tvangsauktion, udbudt til salg for 120 millioner kroner, sat fuldstændig i stand - og så har den også fået nye naboer. Det skriver Boliga.dk.

Og det med naboerne er altså ikke helt ligegyldigt.

Naboerne ligger nemlig på nye grunde indenfor ejendommens grundareal - og med dette reduceret er det altså nu muligt at erhverve sig den eksklusive ejendom for 75 millioner kroner.

Spotpris i forhold til ejendommens tidligere udbudspriser på 120 og 100 millioner kroner. Ifølge Boliga.dk er det dog stadig nok til at kunne smykke sig med titlen som Danmarks p.t. dyrest udbudte villa.

En plads ejendommen snupper fra sin helt nybyggede nabovilla, der er til salg hos samme mægler, Elbæks Ejendomsmægler, for 65 millioner kroner. I salgsmaterialet til ejendommen beskriver ejendomsmægleren Rosenlund som »en blanding mellem drøm og virkelighed«.

Og så fremgår det også, at der hører en grund på 2525 kvadratmeter og brugsret til et parkareal helt ud til Øresund med privat badebro med i købet.

Rosenlund breder sig over cirka 900 kvadratmeter og et kælderareal på godt det halve. Og når vi er ved kælderen kan den måske blive det springende punkt for boligkøberen med den helt store bilentusiasme. I 2018 blev ejendommen nemlig udstyret med sin egen parkeringskælder med plads til 14-16 biler og direkte adgang til huset.

Ender Rosenlund med at blive solgt præcis til prisen, kan den også kalde sig den dyreste villa, der nogensinde er solgt her i landet. En titel der vel at mærke skal deles med et af de øvrige palæer langs Øresund, nemlig Bella Vista på Hambros Alle i Hellerup.

I 2008 blev det 570 kvm store palæ nemlig solgt for 75 millioner kroner, viser data fra Boliga.dks salgshistorik.

Rosenlund har tidligere været ejet af erhvervsmanden Stig Husted-Andersen, det ved sin død angiveligt ejede ejendomme for 700 millioner kroner. I dag er palæ-villaen ejet af et investeringsfirma.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?