25. marts 2019
En mandlig boksetræner på omkring 50 år har fået stadfæstet en dom på ubetinget fængsel i et år og ni måneder for at have voldtaget en 15-årig pige, som var bokseelev i Rudersdal Bokseklub, hvor manden var træner.     Foto: Katrine Wied
En mandlig boksetræner på omkring 50 år har fået stadfæstet en dom på ubetinget fængsel i et år og ni måneder for at have voldtaget en 15-årig pige, som var bokseelev i Rudersdal Bokseklub, hvor manden var træner. Foto: Katrine Wied
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boksetræner dømt for voldtægt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boksetræner dømt for voldtægt
Rudersdal - 10. juli 2018 kl. 09:43
Af Joram G. Menzer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

En mandlig boksetræner fra Rudersdal Bokseklub har ved Østre Landsret fået stadfæstet sin dom på et år og ni måneders ubetinget fængsel for voldtægt af en 15-årig bokseelev, skriver Statsadvokaten i København på Twitter.

Manden, der var 44-45 år gammel, da han voldtog pigen, erkendte tidligere i år i Retten i Lyngby, at han havde haft samleje med pigen. Boksetræneren mente dog, at det var pigen, der havde lagt op til sex med ham i forbindelse med en hyggeaften i hans hjem.

Ved hyggeaftenen havde flere medlemmer af klubben været til stede, men da de alle var gået hjem, havde pigen ifølge boksetræneren spurgt, om hun måtte blive og sove på hans sofa. Ifølge hans forklaring havde han accepteret hendes forespørgsel, hvorefter hun senere på aftenen var kommet ind til ham i hans seng, hvor hun havde taget initiativ til samlejet.

Retten har dog nu af to omgange valgt at lægge vægt på ofrets forklaring om, at manden tvang hende til sex, og han fik altså derfor stadfæstet dommen på et år og ni måneders ubetinget fængsel.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.