17. juli 2019
I den sidste uge af sommerferien tilbød BSV af 2016 atter engang sommercamp. I år var der over 150 deltagere, som kunne nyde det gode sommervejr, mens det spillede fodbold. Foto: Mette Behrmann Lamp
gallery icon

Se billedserie

I den sidste uge af sommerferien tilbød BSV af 2016 atter engang sommercamp. I år var der over 150 deltagere, som kunne nyde det gode sommervejr, mens det spillede fodbold. Foto: Mette Behrmann Lamp
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Børn brugte feriens sidste uge på fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Børn brugte feriens sidste uge på fodbold
Rudersdal - 15. august 2018 kl. 10:48
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Sommeren har i år været meget gavmild med solskinstimer og således bar også BSV Sommer Camp 2018 præg af det fine sommervejr. Overalt var der smil og glæde, da BSV af 2016 sparkede sommerferiens sidste fodboldskole i gang i sidste uge.

Med over 150 deltagere er det tydeligvis et godt tidspunkt at tilbyde de mange børn og unge fysisk aktivitet sammen med deres fodboldkammerater, inden skolen starter. - Vi er super glade for den opbakning vi har oplevet. Det er dejligt at se den glæde børnene og de unge mennesker har ved at gense hinanden efter en lang ferie. Herudover er det fantastisk at vi også har flere deltagere med fra andre omkringliggende klubber, siger Mette Behrmann Lamp som sidder i bestyrelsen i BSV af 2016 og som er en af arrangørerne af dette års fodboldskole.

De daglige aktiviteter på fodbolskolen blev styret af BSV's trænere, som har masser af erfaring med at styre løjerne på banerne.

- I BSV har vi først og fremmest fokus på, at fodbold skal være sjovt, og vi gør meget for at arbejde med fodboldglæde i ordets bedste forstand, siger Tarik Spalomas, der har det overordnede sportslige ansvar for fodboldskolen.

- I BSV er alle velkomne, og vi tilpasser aktiviteterne til store som små og selvfølgelig efter rette niveau, siger Tarik Spalomas.

BSV af 2016 har i dag 850 medlemmer, hvor de yngste, der startede før sommerferien er 3-5 år gamle, mens de ældste er på den anden side af 80 år gamle.

Har du lyst til at vide mere om fodbold i BSV samt deltage i klubbens efterårsferie-camp kan man læse mere på www.bsv2016.dk.

FREDERIKSBORG AMTS AVIS
NYHEDSBREV TILMELDING

SE EKSEMPEL

Læs mere om vores privatlivspolitik på https://sn.dk/cookies.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet ved at klikke på "Afmeld nyhedsbrev" i de modtagne nyhedsbreve.
Nyhedsbrevet udkommer hver dag kl. 7.00 undtagen søndage.