22. september 2021
Sidste sæson måtte kammermusikforeningen aflyse 5 ud af 8 koncerter. Klaus Ostenfeld håber, at den kommende sæson bliver mere opløftende.		Pressefoto
Sidste sæson måtte kammermusikforeningen aflyse 5 ud af 8 koncerter. Klaus Ostenfeld håber, at den kommende sæson bliver mere opløftende. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Birkerød Kammermusikforening vender tilbage mere flere koncerter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Birkerød Kammermusikforening vender tilbage mere flere koncerter

Birkerød Kammermusikforening har nu lagt planerne den kommende sæson, der byder på ni koncertoplevelser.

Rudersdal - 06. august 2021 kl. 05:40

I kølvandet på en sæson præget af aflysninger på grund af den uforudsigelige Covid-19 pandemi har Birkerød Kammermusikforening nu udsendt koncertprogrammet for den kommende sæson til medlemmer og venner af foreningen, oplyser formanden.

Foreningens generalforsamling blev afholdt den 15. juni på Birkerød Sognegård, hvor de som en særlig gestus havde arrangeret, at Kgl. Kapel Musicus, solocellist Kim Bak Dinitzen kom og spillede solocelloværker i sognegården i forlængelse af foreningens genereal forsamling, som der var gratis adgang til.

De ønsker så vidt muligt, at fremme interessen for den gode klassiske musik i kommunen, fortæller Klaus Ostenfeld, der er formand Birkerød Kammermusikforening.

Foreningen har i den kommende sæson fået plads til ni koncerter på programmet, hvilket er en mere end de vanlige otte koncerter. Foreningen har besluttet at tilbyde de eksisterende medlemmer at forlænge deres medlemskab til halvpris for at kompensere for de mange aflysninger som følge af covid-19 sidste sæson, tre fonde har støttet foreningen økonomisk for at gøre det muligt.

Sæsonen indledes onsdag den 8. september klokken 19.30 i Mantziusgården med Kunstnerisk leder af Nordisk Kammermusikfestival Kirstine Schneider på violin og Rikke Sandberg på klaver i et program med blandet andet Prokofiev og Brahms.

Foreningen håber, at programmet vil falde i mange musikelskeres smag, og at interesserede vil invitere familie, børn og børnebørn samt venner til at studere programmet og inddrage dem i kredsen af kammermusikelskere.

Klaus Ostenfeld siger, at jo flere medlemmer foreningen har, des bedre grundlag har de for at tiltrække de bedst mulige ensembler og dermed fortsætte arbejde mod ambitionerne om at være blandt de mest attraktive kammermusiktilbud i Nordsjælland.

Programmerne er ved at blive udlagt til fri afhentning ved biblioteker, kirker, sognegårde og andre offentlige steder samt flere handlende i Rudersdal kommune og i vores nabokommuner.

Derudover kan det tilgås og hentes på kammermusikforenignens hjemmeside: birkam.dk.

Synes du, at kommunen er der for dig?