18. oktober 2021
Foto: Allan Nørregaard
Foto: Allan Nørregaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Barsel som boost til karrieren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Barsel som boost til karrieren
Rudersdal - 21. marts 2019 kl. 08:49
Af Joram G. Menzer

Som noget nyt tilbyder virksomheden Chr. Hansen nu deres danske medarbejdere på barsel mulighed for at blive medlem af det faglige barselsnetværk Inspired Beyond Babies (IBB).

arrow Læs også: SE BILLEDER: Babyer indtog virksomheds hovedsæde

IBB er for både mænd og kvinder, som ønsker at supplere deres orlov med fagligt input og udvide deres netværk, hvilket sker gennem workshops, vidensdeling og foredrag. Babyerne er selvfølgelig med til arrangementerne, og et sådant fandt onsdag sted hos Chr. Hansen, hvor nyheden om samarbejdet blev annonceret.

- Som virksomhed har vi et ansvar for at udvikle vores medarbejdere, når de er ansat hos os, og vi vil gerne være med til at sikre, at barsel ikke lægger en dæmper på lysten til at prøve kræfter med eksempelvis ledelse, siger Alice Larsen, der er global HR-direktør i Chr. Hansen.

Målet for stifteren af IBB, Anne Sophie Sehested Münster, er, at barsel ikke længere bliver anset som en hæmsko for ens karriere - men som et boost.

- I kraft af at man bliver forælder, udvikler man enormt mange kompetencer og evner som person, og de kompetencer og evner er ofte nogle, som arbejdsgivere efterspørger i deres medarbejdere og ledere, siger Anne Sophie Sehested Münster.

Rejser du til udlandet i år?