24. september 2021
Træner Steen Mortensen udsætter Maria Santana for nogle af de øvelser, som fodboldfitnessholdet kredser om.
gallery icon

Se billedserie

Træner Steen Mortensen udsætter Maria Santana for nogle af de øvelser, som fodboldfitnessholdet kredser om.
Foto: Niels Hofma
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: BSV-mødre trækker i fodboldtrøjen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

BSV-mødre trækker i fodboldtrøjen
Rudersdal - 19. august 2014 kl. 05:47
Af Niels Hofma

Et nyt koncept er ved at se dagens lys i Boldklubben Søllerød Vedbæk. En gruppe kvinder, hvis drenge og piger træner i BSV, vil selv trække i fodboldtrøjen. Men mødrene gider ikke glidende taklinger, benskinner og fodboldkampe. Fokus er i stedet på at få pulsen op.

- Det startede for lidt over et år siden, hvor vi var en gruppe mødre, der allesammen havde nogle drenge eller piger, som trænede i BSV. Vi tænkte, at vi skulle lave noget, imens de trænede, i stedet for bare at stå og kigge på. Men vi gad ikke benskinner og kampe. Den der hårde fodbold, lyder det fra Maria Santana, der er koordinator og initiativtager til fodboldfitnessholdet.

I første omgang var opgaven at finde en træner. Valget faldt på Steen Mortensen, som igennem en menneskealder har været træner i BSV.

- I starten var jeg lidt tilbageholdende med at sige ja, fordi jeg ikke helt havde tiden til det, men efterhånden som jeg tænkte over det, blev jeg mere positivt stemt. Marias idé tiltalte mig, fordi jeg for fem år siden var med til et lignende projekt, som desværre gik i stykker, siger Steen Mortensen.

Første træning er onsdag fra klokken 19 til 20 på Rundforbi Stadion, det er gratis at deltage, og hele tilmeldingen til holdet foregår via Facebooksiden »BSV Fodbold Fitness«.

Læs mere i Frederiksborg Amts Avis tirsdag.

Stemmer du til kommunalvalget i år?