16. juni 2021
64-årige Jesper Gulev Larsen, bosiddende i Nærum og apoteker på Steno Apotek i København er ny mand i spidsen for landets knap 200 apotekere. Pressefoto
64-årige Jesper Gulev Larsen, bosiddende i Nærum og apoteker på Steno Apotek i København er ny mand i spidsen for landets knap 200 apotekere. Pressefoto
Foto: CARSTEN LUNDAGER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Apoteker fra Nærum ny i spidsen for Danmarks Apotekerforening

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Apoteker fra Nærum ny i spidsen for Danmarks Apotekerforening

Formand Apoteker Jesper Gulev Larsen fra Nærum er valgt til formand for Danmarks Apotekerforening.

Opdateret 31. oktober 2020 kl. 11:48
Rudersdal - 31. oktober 2020 kl. 11:45

Det blev afgjort ved en urafstemning blandt landets knapt 200 apotekere, og Jesper Gulev Larsen er blevet valgt som formand for den næste treårige periode.

Jesper Gulev Larsen har de sidste 20 år været apoteker på det døgnåbne Steno Apotek i København og er 64 år, og han har siddet i forvejen siddet i Danmarks Apotekerforenings bestyrelse siden 2015.

Endvidere har han haft (og har fortsat) en række bestyrelsesposter i sektoren. Den nye formand vil blandt andet arbejde for at sikre, at apotekerne styrker deres position som en vigtig del af det nære sundhedsvæsen:

"Som dansker har man aldrig langt til nærmeste apotek. Det betyder let adgang til medicin og let adgang til rådgivning fra højt specialiserede lægemiddeleksperter. Vi gør meget i dag, men vi kan gøre endnu mere for at hjælpe borgerne og sikre bedre sundhed, hvis vi får lov," siger Jesper Gulev Larsen i en pressemeddelelse.

Apotekerforeningens bestyrelse består af syv medlemmer. Formanden vælges direkte, mens bestyrelsen selv konstituerer sig med næstformand.

msr

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?