15. april 2021
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Aktiv påskeferie i FC Holte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Aktiv påskeferie i FC Holte

Der blev spillet masser af bold i påsken

Rudersdal - 08. april 2021 kl. 09:00

For mange er påskeferien blevet brugt på at få klargjort sommerhuset eller båden. Eller påskefrokost med de nærmeste. Og de fleste børn har nok nydt at slappe af og holde fri.

Alligevel troppede 40 glade unger op på Rudegaard Stadion inden dagene blev helt hellige til FC Holtes tre éndagscamps med "Angreb," "Forsvar" og "Teknik" som overskrifter.

Trænerduoen Ibrahim og Mohamad El Faour stod for at træne de fremmødte børn. Børnene, der aldersmæssigt spændte fra U10-U14, gav den gas - og kunne hver eftermiddag gå hjem med godt røde kinder, trætte stænger, men også lige lidt dygtigere.

Også U9 var at finde på Stadion hen over påsken, da årgangens yderst engagerede forældretrænere havde stablet en mini-fodboldskole på benene. Fire dage á to timers varighed gav både børn og voksne sved på panden.

For de, der ikke havde fået nok... var der skærtorsdag og langfredag - i samarbejde med målmandstræner John Wilki - målmandscamp. En lille snes drenge og piger havde fundet vej til denne - også et par FC Holte-keepere, der begge begejstrede gjorde god brug af Wilkis træning.

Alt i alt en god og særdeles aktiv start på påskeferien - inden forårssæsonen banker på lige straks.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?