22. oktober 2021
Birkerødbåndet fik en festlig indvielse i lørdags. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard
Birkerødbåndet fik en festlig indvielse i lørdags. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Mere byliv og en sjovere bymidte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Mere byliv og en sjovere bymidte

Birkerødbåndet er indviet og klar til brug og leg i Birkerød Hovedgade

Rudersdal Avis - 17. august 2020 kl. 11:45
Af Mikkel Svinth Rødgaard

Solen skinnede over Birketorvet, og der var et efter coronaomstændighederne stort fremmøde, da viceborgmester Erik Mollerup (V) kunne klippe snoren og indvie Birkerødbåndet sidste lørdag.

"Det er jo en lidt anden åbning, end vi havde planlagt, da vi sendte ansøgningen for et år siden. For da havde vi pralet med, at åbningen ville ske som en del af morgenbordet i Birkerød, men det er jo af naturlige årsager aflyst i år," indledte sagde Erik Mollerup.

Han er også formand for kommunens bycenterudvalg og dermed del af den arbejdsgruppe, som fik Sallingfonden til at give midler til det flotte anlæg, som nu inviterer til leg og ophold i Birkerød Hovedgade.

Bredt samarbejde

Det er et bredt samarbejde, som ligger bag Birkerødbåndet, som spreder sig over seks små aktivitetspladser i Hovedgaden. Niels Jacob Gerlach fra Føtex i Birkerød, formanden for Handelsstandsforeningen Brian Lund Nielsen og Jack Otto Kristensen fra Birkerød Torvedage glædede sig alle over samarbejdet og ikke mindst resultatet af de fælles anstrengelser.

Og inden de første unger kunne afprøve de trampoliner, som nu kan bruges på Birketorvet og de fremmødte spadserede ud for at prøve resten af Birkerødbåndet klippede Erik Mollerup på vegne af de gode kræfter omkring hovedgaden båndet.

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?