20. januar 2021
Kædechef i Din Bilpartner Jakob Knudsen er glad for, at kædens værksteder kan tilbyde kunderne hente-bringe-service. Pressefoto
Kædechef i Din Bilpartner Jakob Knudsen er glad for, at kædens værksteder kan tilbyde kunderne hente-bringe-service. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Lokalt værksted klar til at hente og bringe bilen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Lokalt værksted klar til at hente og bringe bilen

Din Bilpartner tilbyder hente- og bringeservice til dem, der ikke selv kan køre bilen på værksted

Rudersdal Avis - 07. april 2020 kl. 09:14

I disse dage er det vigtigt, at alle følger regeringens retningslinjer i forhold til corona-epidemien, men det er også vigtigt at støtte lokale virksomheder, så de også er der på den anden side af epidemien.

Derfor tilbyder værkstedskæden Din Bilpartner nu at hente og bringe kundernes bil i forbindelse med værkstedsbesøg.

Værkstederne i kæden holder åbent og tager alle de forholdsregler, de kan for at undgå smitte. Men det er ikke alle, der kan forlade deres hjem, hvis de for eksempel er i karantæne eller i risikogruppen.

"Derfor tilbyder vi hente-bringe-service til dem, der ikke selv kan komme til os. På grund af den aktuelle situation er der flere, der har nemmere end normalt ved at undvære bilen, og som gerne vil udnytte tiden til at få skiftet til sommerdæk eller tjekket bilen igennem," udtaler Bo Kristensen fra Din Bilpartner Holte Autocenter i en pressemeddelelse.

Afspritter bilen

Man er naturligvis også stadig velkommen på værkstedet, hvor man har taget en række forholdsregler for at passe på både kunder og medarbejdere. Blanddt andet spritter man rat, håndbremse, gearstang, håndtag og bilnøgler af, når man er færdige med en bil.

Hvis man er interesseret i at få hentet og bragt sin bil, kan man gøre opmærksom på det, når man bestiller tid. jesl

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?