24. juni 2021
Meld dig som indsamler hos Kærftens Bekæmpelse. Pressefoto
Meld dig som indsamler hos Kærftens Bekæmpelse. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kom og hjælp Kræftens Bekæmpelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kom og hjælp Kræftens Bekæmpelse

Meld dig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling søndag 16. august.

Rudersdal Avis - 12. juli 2020 kl. 09:00

"Kræft holder ikke pause, selv om corona er dukket op. Hver tredje dansker får kræft, så de fleste af os får sygdommen tæt ind på livet på et eller andet tidspunkt. Derfor har vi brug for din hjælp til at samle ind til kræftsagen. Mange indsamlere har en personlig grund. Nogle har mistet familiemedlemmer eller venner, andre vil gerne støtte forskningen. Og en del har selv kræft. Vores erfaring er, at det lille flag kan være med til at gøre indsamlingen mere personlig," siger Sri Sai Das, som er indsamlingsleder i Rudersdal.

Landsindsamlingen er meget mere end en indsamling. Det er en stærk og vigtig markering af støtte til alle kræftramte og deres pårørende. Flaget bliver udleveret sammen med indsamlingsbøtterne. Sri Sai Das understreger, at det er helt frivilligt, om man vil bruge det.

De penge, der kommer ind ved landsindsamlingen, går til Kræftens Bekæmpelses arbejde med at yde gratis rådgivning og støtte til patienter og pårørende, til forskning og forebyggelse. Netop rådgivning har der været endnu større efterspørgsel på under corona, skriver Kræftens Bekæmpelse i en pressemeddelelse.

Overskuddet fordeles med 62 procent til forskning, 17 procent til patientstøtte, 18 procent til forebyggelse og tre procent til administration. Alle kan melde sig som indsamler til Kræftens Bekæmpelses landsindsamling. Unge under 18 år skal gå to og to, mens børn under 13 år skal følges med en voksen. Du kan melde dig som indsamler på 7024 2020 eller gå ind på www.indsamling.dk.

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?