4. juni 2020
Har man angst og depression kan man få hjælp online
Har man angst og depression kan man få hjælp online
Foto: chinnarach - stock.adobe.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjælp online mod angst og depression

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjælp online mod angst og depression

Mange, der i forvejen lider af angst og depression, er ekstra påvirket af følgerne af coronapandemien.

Rudersdal Avis - 16. maj 2020 kl. 09:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nu er der hjælp at hente online, for Frivilligcenter Rudersdal og SIND Rudersdal åbner frem til sommerferien 2020 op for, at både unge og voksne med angst og depression kan få hjælp via webkurset "Lær at tackle" angst og depression-

"Der er stort behov for fællesskab i disse dage, hvor det meste af foreningslivet er sat på pause som følge af coronaepidemien og mange har det ekstra svært under nedlukningen. Derfor er vi også glade for at udbyde gratis kurser i samarbejde med Komiteen for Sundhedsoplysning. Vi har rigtigt gode erfaringer med "Lær at tackle"-konceptet, og vi ved fra evalueringer, at både unge og voksne har taget utrolig godt imod kurset om angst og depression mange steder i landet," siger centerleder Lisbeth Eckhardt-Hansen.

Onlinekurset "Lær at tackle" angst og depression er udviklet til voksne, der af forskellige årsager ikke kan deltage på fysiske kurser. I stedet følges forløbet fra pc fra hjemmets trygge rammer. I forbindelse med coronakrisen har Komiteen for Sundhedsoplysning tilrettet forløbet, så også unge mellem 15 og 25 år kan deltage i forløbet på deres egne hold.

Hvert onlinekursus løber over seks uger og består af seks moduler samt live-undervisning én gang om ugen.

Der er løbende kursusopstart. Borgere, som ønsker at deltage på et onlinekursus, bedes kontakte kursuskoordinator Lisbeth Eckhardt-Hansen, Frivilligcenter Rudersdal på lisbeth@frivilligcentret.dk.

Tilmeldte kursister bliver inviteret til en kort forsamtale på telefon forud for kurset.

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?