12. maj 2021
Baloo er en Bichon Havanais og har grå/sorte ører.
Baloo er en Bichon Havanais og har grå/sorte ører.
Foto: Privatfoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Har du set Baloo? Dusør udloves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Har du set Baloo? Dusør udloves

Efterlyser lille hvid hund, der er forsvundet ved Høsterkøb

Rudersdal Avis - 13. juli 2020 kl. 11:45
Af Frank S. Pedersen

I fredags forsvandt den lille hvide hund med grå/sorte ører i skovkanten ved Høsterkøb. Hunden hedder Baloo og er en Bichon Havanais. Nu prøver Natasha Hegelund Latif at få hjælp til at finde Baloo, der var på besøg hos hendes familie.

"Min familie er lige flyttet til Høsterkøb og min mor kom på besøg for første gang med sin lille hund. Min mor og jeg skulle ud og træne en hest og min mand kom så til at lukke hunden ud. Den var helt i panik over at min mor var væk og løb mod Rude Skov, hvor havde gået tur med den tidligere samme dag og dagen før. Min mand fulgte efter den til skovkanten, hvor den slap fra ham," fortæller hun.

En spor-kyndig hyrdehund har ledt efter Baloo, der også er efterlyst hos politiet og Dyrernes Beskyttelse, på facebook og instagram.

"Nu har vi udlovet en findeløn på 2.000 kroner, og håber det kan hjælpe," fortæller Natasha Hegelund Latif, der kan kontaktes på tlf. 27638990.

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?