6. august 2020
Mette Bendixen Jensen og Marie-Louise Vianello
Mette Bendixen Jensen og Marie-Louise Vianello
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: En personlig fortælling om at leve med sorg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En personlig fortælling om at leve med sorg

Hør en personlig og ærlig fortælling om at miste og leve med sorgen. Få inspiration til at tackle sorg og hør om en ny sorggruppe, som starter til februar.

Rudersdal Avis - 13. januar 2020 kl. 11:30
Af Mikkel Svinth Rødgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Frivilligcenter Rudersdal inviterer til gratis foredrag med Mette Bendixen Jensen og Marie-Louise Vianello, som er forfattere til den anmelderroste bog ’Dus med døden og er ledere af en ny sorggruppe i Frivilligcenter Rudersdal.

Mette Bendixen Jensen og Marie-Louise Vianello har begge har oplevet tab og savn samt erfaret, at de har kunnet hjælpe hinanden gennem sorgen.
"Vi mødte hinanden i et chatforum under Kræftens Bekæmpelse, hvor vi begyndte at skrive sammen. Det gjorde godt. Og det blev begyndelsen på vores egen lille selvhjælpsgruppe. Vores stunder sammen blev et helle for os, hvor vi ikke behøvede at komme videre hele tiden. Nogen gange gik tiden med at være i sorgen og andre gange tog vi os et frirum fra sorgen. Det hjalp faktisk rigtigt meget i den svære tid," siger Marie Louise Vianello i en pressemeddelelse.
"Nu vil vi gerne bruge vores egne gode erfaringer til at give andre samme mulighed for at bearbejde alle de kaotiske følelser sammen med ligesindede. Sorgen forsvinder jo ikke, men hver gang man deler sin sorg, så bliver den lidt lettere at bære," supplerer Mette Bendixen Jensen.

Foredrag
Tid: Den 15. januar fra 19 – 21
Sted: Frivilligcenter Rudersdal, Kulturcenter Mariehøj, Øverødvej 246 B, 2840 Holte, lokale 202
Tilmelding: senest 13. januar til info@frivilligcentret.dk

De to har sammen skrevet den roste bog ”Dus Med Døden”.
I dette foredrag deler de deres erfaringer og fortæller om den nye sorggruppe for mennesker der har mistet en ægtefælle eller en partner, forældre, søskende, børn eller nære relationer.
Foredraget er for alle, der vil være bedre til at leve med sorgen og slippe berøringsangsten med døden.

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?