10. juli 2020
Arnold Busck er lukket - i stedet kommer der hele to nye butikker i Hovedgaden - både Bog & Idé og Legekæden. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard
Arnold Busck er lukket - i stedet kommer der hele to nye butikker i Hovedgaden - både Bog & Idé og Legekæden. Foto: Mikkel Svinth Rødgaard
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Boghandlen i Birkerød - nu også med legetøj

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Boghandlen i Birkerød - nu også med legetøj

Boghandlen i Birkerød fortsætter under nyt navn og i en ny kæde. Og samtidig kommer lokalerne til at rumme en legetøjsbutik

Rudersdal Avis - 02. juni 2020 kl. 11:46
Af Mikkel Svinth Rødgaard
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Da boghandlerkæden Arnold Busck bukkede under for coronapresset i slutningen af april, var det også slut med Arnold Busck-butikken i Birkerød. Det begræd mange lokale bogelskere, men birkerødderne vil fortsat kunne købe bøger i Hovedgaden; nu bare under navnet Bog & Idé.

Og kunderne kan se frem til forandringer, fortæller Birkerøds nye boghandler, Thomas Amsinck, som i forvejen ejer Bog & Idé-butikker i Charlottenlund og Søborg, og nu viderefører de lukkede Arnold Busck-butikker i Espergærde, Ballerup og Birkerød:

"Kunderne kan glæde sig over, at det bliver det samme personale, de møder i butikken. Men der er den forskel, at Bog & Idé har en anden ejerstruktur end Arnold Busck. Det vil sige, at personalet har friere rammer, når de skal bestemme butikkens indretning," siger han.

Legekæden rykker ind

Den største forandring bliver dog, at der igen kommer legetøjsbutik i Birkerød Hovedgade.

"Vi etablerer også en Legekæden-butik i lokalerne, så Birkerød får en legetøjsbutik, som jeg har ved, at mange har efterspurgt. Det vil sige, at der både vil være legetøj, en mangfoldig boghandel og kontorartikler i butikken," siger Thomas Amsinck.

Den ny butik forventer at slå dørene op tirsdag 2. juni, og man regner med at komme helt på plads i løbet af de kommende uger, blandt andet med legetøj.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?