19. september 2020
Søndag 13. september kan Rudersdals unge på Birkerød Stadion få smagsprøver på de forskellige idrætsgrene og tilhørende foreninger. Pressefoto
Søndag 13. september kan Rudersdals unge på Birkerød Stadion få smagsprøver på de forskellige idrætsgrene og tilhørende foreninger. Pressefoto
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bazar skal få flere unge ind i idræts-foreningerne

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bazar skal få flere unge ind i idræts-foreningerne
Rudersdal Avis - 12. september 2020 kl. 11:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

arrangement Nu er det måske slut med bare at sidde derhjemme. Børn og unge, der ikke er medlemmer af en idrætsforening, kan nemlig til en foreningsbazar søndag 13. september klokken 13-16 på Birkerød Stadion møde forskellige idrætsforeninger og prøve forskellige sportsgrene.

Her kan man blandt andet høre mere om fodbold, gymnastik, håndbold og mange andre idrætsgrene, og selv prøve kræfter med dem.

"Vi vil gerne have flere unge ind i foreningslivet, og særligt børn med flygtningebaggrund. Foreningsdeltagelse er en af de mest effektive veje for integration," siger projektleder Peter Bennett i en pressemeddelelse fra DGI Nordsjælland.

Hvis børnene bliver grebet af en af de mange idrætsgrene, kan de melde sig ind på dagen, hvor DGI og Broen Rudersdal hjælper med betaling af kontingent, hvis der er behov for det.

Det er gratis for alle kommunens børn og unge at besøge foreningsbazaren, og arrangørerne sørger for mad og drikke til alle, der dukker op.

Hvis børnene prøver mindst tre aktiviteter, så får de også en goodiebag til en værdi af 200 kroner. jesl

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?