30. maj 2020
Vor Frue-elever helt ned til børnehaveklassen giver deres meninger til kende om deres skole, der står for at blive beskåret til reelt to klasser.
Vor Frue-elever helt ned til børnehaveklassen giver deres meninger til kende om deres skole, der står for at blive beskåret til reelt to klasser.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vor Frues børn giver deres besyv med

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vor Frues børn giver deres besyv med
Roskilde - 18. september 2018 kl. 16:11
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Meget ofte, når der bliver diskuteret økonomi, er det forbeholdt de voksne, også selv om det måske berører børnene, hvordan pengene bliver brugt. Og netop nu, hvor forslaget til kommunens budget for 2019 er i høring, er høringssvarene også begyndte at vælte ind - fra medarbejdergrupper, råd, institutioner og enkeltpersoner, næsten alle voksne.

arrow Læs også: EL til Vor Frue: Klø på!

Der er dog en markant undtagelse, og den kommer fra Vor Frue, hvor skolen står over for en barbering, så den kun skal være indskolingsskole.

Herfra er der to høringssvar, det ene fra nuværende elever på Vor Frue Skole, det andet fra tidligere elever.

For de yngstes vedkommende er det sket i ét billede, hvor udsagn er skrevet ned i talebobler. Fra deres forgængere, som nu er ved at afslutte deres skolegang på Østervangsskolen, er der også samlet støtteudtalelser, blandt andre fra Isabel Pedersen, der nu er elev i 8. klasse.

»Hvis I lukker Vor Frue Skole, risikerer I, at mange flytter væk fra Vor Frue og tættere på Roskilde. Det gør, at ingen vil flytte til byen, og til sidst at ingen vil kende Vor Frue,« forudser Isabel Pedersen med direkte adresse til byrådspolitikerne.

Læs mere i DAGBLADET Roskilde.

arrow Følelsesladet borgermøde om miniputskole
07. september 2018 kl. 06:13 Opdateret: kl. 11:09
arrow - Alle ved, at det her er en skolelukning
31. august 2018 kl. 18:05 Opdateret: kl. 16:27
arrow Fire skoler bliver lagt sammen
29. august 2018 kl. 20:35 Opdateret: kl. 20:35
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk