6. december 2020
Danmark i Bevægelse vil kortlægge danskernes bevægelsesmønstre, hvad enten det drejer sig om en gåtur, en løbetur eller en cykeltur. Foto: Kenn Thomsen
Danmark i Bevægelse vil kortlægge danskernes bevægelsesmønstre, hvad enten det drejer sig om en gåtur, en løbetur eller en cykeltur. Foto: Kenn Thomsen
Foto: Kenn Thomsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vind 10.000 kroner: Fortæl hvordan du bevæger dig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vind 10.000 kroner: Fortæl hvordan du bevæger dig
Roskilde - 25. oktober 2020 kl. 12:35

Forskere på Syddansk Universitet vil i samarbejde med Roskilde Kommune undersøge, hvor meget vi bevæger os, og hvad der motiverer os til at komme ud over dørtrinnet. Den viden er nemlig forudsætningen for, at flere kan få et mere aktivt liv.

Derfor får cirka hver tiende voksen over 15 år i Roskilde Kommune snart et spørgeskema i deres e-Boks fra projektet »Danmark i Bevægelse«. Som et ekstra lokkemiddel er der mulighed for at vinde 10.000 kroner skattefrit, hvis man svarer.

Danmark i Bevægelse er den største nationale måling af bevægelsesvaner herhjemme, og spørgeskemaet sendes til cirka 400.000 borgere over hele landet. Undersøgelsen kobler oplysninger om bevægelsesvaner, adfærd og motiver sammen med data om de muligheder for fysisk aktivitet, der findes i hver enkelt kommune, fx cykelstier, idrætsanlæg og grønne områder.

Forskningsprojektet bliver dermed et værdifuldt værktøj til at prioritere og planlægge fremtidens indsatser i hver enkelt kommune, når der skal skabes et Danmark i Bevægelse. Det er støttet af Nordea-fonden med knap 12 millioner kroner.

Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk