14. december 2017
Johnny Madsen entrerede scenen i Byparken med en rygende smøg og viste, at det også er muligt at spille guitar med en sådan siddende mellem fingrene. Foto: Hans-Jørgen Johansen
gallery icon

Se billedserie

Johnny Madsen entrerede scenen i Byparken med en rygende smøg og viste, at det også er muligt at spille guitar med en sådan siddende mellem fingrene. Foto: Hans-Jørgen Johansen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Video: Til halbal i Byparken med Johnny Madsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Video: Til halbal i Byparken med Johnny Madsen
Opdateret 19. juli 2017 kl. 06:14
Roskilde - 19. juli 2017 kl. 06:00
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Gennemsnitsalderen foran scenen fik et pænt nøk opad i forhold til sommerens to første koncerter, da Johnny Madsen spillede i Byparken i Roskilde tirsdag aften. Hvor det var børnefamilierne, der dominerede til Wafande, og en blandet skare af unge og ældre, der havde stillet sig forrest til Jacob Dinesen, var det et mere modent publikum, som mødte op i front til Johnny Madsen.

arrow Læs også: Billeder: Ung rockkomet tiltrak stort publikum i Byparken

Hovedpersonen selv er med sine 66 år da også ældre end både Wafande (34) og Jacob Dinesen (21) til sammen, og han leverede en solid omgang bluesrock fra tiden før rygeforbud, alkoholpolitik, streamingtjenester og sociale medier. Det var i hvert fald fascinerende at opleve, hvordan Johnny Madsen evnede at spille guitar med en smøg i hånden og strategisk placerede fadøl på scenen, mens han mellem sangene fyrede ikke helt stuerene vittigheder af.

Som den garvede rotte han er, vidste Johnny Madsen også, hvad publikum ville have. Så de fik en ren hitparade startende med »Halgal halbal« og fortsættende med højdepunkter som »Checkpoint Charlie«, »Udenfor sæsonen«, »Færgemanden« og »En at bli' som«, inden han sluttede af med rockklassikeren over dem alle, Chuck Berrys »Johnny B. Goode«.

Og ja, Johnny var god i Byparken.

arrow Billeder: Wafande fyldte Byparken
05. juli 2017 kl. 08:44 Opdateret: kl. 08:44
LÆSER
ARRANGEMENTER


Har du en aviskode?

Du finder aviskoden
i den trykte udgave af din avis.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk