24. oktober 2019
En af tre veje ind til Jyllinge er nu lukket. Det er Møllevej der er spærret de næste fem måneder. Foto: Lars Kimer
En af tre veje ind til Jyllinge er nu lukket. Det er Møllevej der er spærret de næste fem måneder. Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Vej ud af Jyllinge lukkes i fem måneder - først lyskryds om to år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Vej ud af Jyllinge lukkes i fem måneder - først lyskryds om to år
Opdateret 11. april 2019 kl. 09:51
Roskilde - 11. april 2019 kl. 09:45
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Der findes tre veje ud af Jyllinge, Jyllinge Parkvej, Værebrovej og Møllevej.

arrow Læs også: Åbning af Møllevej: Derfor kommer der ikke rundkørsel på A6

De næste fem måneder vil en af de tre veje være lukkede. Det drejer sig om Møllevej som er lukket helt ind ti september.

Lukningen er allerede trådt i kraft og vejen er pt. lukket ved Lindegårdsvej. Kommer man fra industrikvarteret er vejen lukket lige efter indkørslen til genbrugspladsen. Sådan vil det være de næste to en halv måned. Og det betyder, at bor man i Jyllinge og vil til genbrugspladsen, så skal det ske via indkørsel fra A6 ved industrikvarteret.

- Om to-en-halv måned laver vi om, så der vil være lukket fra genbrugspladsen og ud til A6. Der skal vi dog sikre adgang til industrikvarteret i den periode, siger vej- og parkchef Ivan Hyllested.

I de næste to en halv måned skal man, hvis man kommer fra den østlige side af A6 og vil til genbrugspladsen, ind til Lindegårdsvej og så ud ad Møllevej.

- Vi lukker, fordi vi skal lave Møllevej om. I første omgang laves vejen om fra den rundkørsel, som skal føre ned til Bromarken og Jyllinge Nordmark og ned mod Jyllinge. Når det hele er lavet færdigt til september så skal man ikke længere ned gennem industrikvarteret for at komme ud ad Møllevej, siger Ivan Hyllested.

På Møllehusvej vil der blive lavet cykelsti i begge sider af vejen fra A6 og ind til den nye rundkørsel og der vil være cykelsti i begge sider af vejen langs med den nye vej Bromarken helt over til Værebrovej.

- Det er vores forhåbning at få pengene til at lave cykelsti i begge sider af Møllevej fra rundkørslen og ind til omkring Lindegårdsvej i 2021-22, siger vej- og parkchefen.

I 2020 er det så meningen - hvis politikerne ikke spare forslaget væk i de kommende budgetforhandlinger - at der skal etableres et lyskryds på A6 så Møllevej og Gulddyssevej begge bliver en del af et nyt firbenet kryds.

- P.t. åbner vi ud til A6, men pengene til lyskrydset er der ikke endnu, siger Ivan Hyllested.

Lige nu er der ikke skiltet med, at Møllvej er lukket ude ved A6. Det har overrasket en del bilister, at de kunne køre cirka 1,2 kilometer gennem industrikvarteret og så møde en lukning.

- Det er en ting vi lige får ændret. Selv om man næppe gør det mere end en gang, så er det stadig irriterende at opdage, lyder det fra Ivan Hyllested.

DAGBLADET har tidligere skrevet om hvorfor det bliver et lyskryds på A6 og ikke en rundkørsel. Der er link til historien her i denne historie.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk