10. juli 2020
Venstre og Konservative havde sat valgplakater til Europaparlamentsvalget op i Gadstrup, men de er nu forsvundet. Foto: Lars Ahn Pedersen
Venstre og Konservative havde sat valgplakater til Europaparlamentsvalget op i Gadstrup, men de er nu forsvundet. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Valgplakater fjernet i by: Dusør udloves

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Valgplakater fjernet i by: Dusør udloves
Roskilde - 10. maj 2019 kl. 18:33
Af Lars Ahn Pedersen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kjeld Beyer fra Venstre i Ramsø udlover en dusør på 1000 kroner til den, der kan hjælpe med at opklare, hvem der har fjernet partiets valgplakater i Gadstrup.

arrow Læs også: Valgplakater smurt ind i hundelort

Kjeld Beyer var lørdag den 4. maj ude sammen med partiforeningens formand Torben Andersen for at sætte cirka 20 plakater op i Gadstrup med Venstres kandidater til Europaparlamentsvalget, men torsdag kunne førstnævnte konstatere, at alle undtagen én var fjernet.

- Jeg har set til dem dagligt, så de må være fjernet natten mellem onsdag og torsdag, siger Kjeld Beyer, som fredag formiddag kunne notere, at den oversete plakat nu også var væk.

Det drejer sig om plakaterne på Hovedgaden, Ramsølillevejen, Ramsømaglevej, Svanevej og Salløvvej. Det er ikke kun Venstre, der er blevet ramt, idet der også er forsvundet plakater fra de konservative, som var det eneste andet parti, der havde sat plakater op i Gadstrup. De to partier har nu sammen meldt sagen til politiet.

Partiforeningen er ved at skaffe nye plakater, der kan blive sat op. De strips, plakaterne sad fast på, befinder sig fortsat på pælene. Det er først fra lørdag den 11. maj, at der må sættes plakater op til folketingsvalget.

Kjeld Beyer kan kontaktes på tlf. 28 87 10 11.

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk