24. maj 2019
Foto: Lars Kimer
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ups, der stod en chikane: Bil landede på siden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ups, der stod en chikane: Bil landede på siden
Opdateret 08. november 2018 kl. 10:52
Roskilde - 08. november 2018 kl. 09:50
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Det blev ikke en aften som ventet for en 65-årig kvindelig bilist fra lokalområdet, da hun omkring klokken 18.30 trillede af sted på Gulddyssevej midt i Gundsømagle. Her har kommunen etableret to indsnævringer og inden for den sidste uge også pudebump midt i indsnævringerne. Chikanens tilstedeværelse må have overrasket kvinden, for hun ramte i hvert tilfælde den nordlige chikane, lyder meldingen fra brandvæsnet.

arrow Læs også: 1885 siger nej til lukning af 91N - men hvad siger Greve?

Kvindens bil væltede ved sammenstødet om på siden. Uheldet fik myndighederne til at ile til hjælp. Brandvæsnet kom med en brandbil, en tankvogn, en nødbehandlerbil fra Jyllinge samt en indsatsleder i en fjerde bil. Politiet og en ambulance nåede også frem.

- Kvinden var selv kommet ud af bilen og blev undersøgt i ambulancen, hun så ud til at være sluppet med en forskrækkelse. Imens ambulancefolkene tog sig af hende, kunne vi rydde op efter det benzinudslip, der havde været fra bilen, fortæller indsatsleder fra Østsjællands Beredskab, Michael Bruus.

Kvinden blev alkoholtestet, og hun havde drukket, dog var promillen ikke over det tilladte. Hun blev dog anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse, som det er rutine, hvis man er påvirket af alkohol og bliver impliceret i et færdselsuheld. Ingen personer kom til skade ved uheldet. Når resultatet af blodprøven foreligger, skal politiet tage stilling til, om føreren skal straffes i forhold til sin kørsel.

Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk