17. april 2021
Jeg hænger mig ikke så meget i bebyggelsesprocenten. Jeg vil hellere tage en konkret vurdering af et konkret projekt, siger Jens Børsting.
Jeg hænger mig ikke så meget i bebyggelsesprocenten. Jeg vil hellere tage en konkret vurdering af et konkret projekt, siger Jens Børsting.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udvalgsformand vil ikke have naboer på nakken: Vi skal have naboerne på banen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udvalgsformand vil ikke have naboer på nakken: Vi skal have naboerne på banen
Opdateret 06. december 2020 kl. 22:30
Roskilde - 03. december 2020 kl. 07:09
Af Lars Kimer

Ifølge formand for plan- og teknikudvalget, Jens Børsting (S), skal naboerne til byggeriet på Klosterengen 137 i Himmelev ikke frygte, at kommunen glemmer dem.

arrow Læs også: Debat: Der er noget helt galt med den kommunale planlægning

- Vi skal nok inddrage, når projektet bliver mere konkret. Om det bliver på et tidspunkt, hvor vi kan holde borgermøde, eller hvordan vi gør det, må vi se. Det afhænger jo også meget af, hvor mange vi forventer der kommer til et borgermøde. Tror vi på mange, er et borgermøde jo en skidt ide i disse coronatider, siger Jens Børsting.

- Lige nu har vi sendt projektet retur, fordi vi gerne vil se et revideret projekt, inden vi synes, projektet skal videre. Vi vil ikke have byggeri i tre etager, og vi vil også gerne have bebyggelsesprocenten ned. Jeg hænger mig dog ikke så meget i bebyggelsesprocenten. Der vil jeg hellere tage en konkret vurdering af et konkret projekt, siger Jens Børsting.

Men lige nu er den potentielle investor altså sat på arbejde igen.

- Der skal komme et revideret projekt. Man skal huske på, at grunden er privat, så vi kan kun sætte rammerne. Jeg vil tro, der går to til seks måneder, før vi ser projektet igen. Kan vi til den tid sige o.k., så kommer der først et 11-punktsprogram. Det skal forvaltningen bruge til at lave lokalplanforslag efter. Når lokalplanforslaget ligger der, så er det, at vi skal have naboerne med, siger han.

Jens Børsting har også bemærket, at der er et vist fald på grunden, både ud mod Ladegårdsengen og ned mod naboerne til den ene side, og sådanne naturlige forhold skal der også tages høje for i et projekt, er hans vurdering.

arrow Politisk undren over jorddeponi: DN siger »I kan intet gøre«
11. januar 2021 kl. 12:23 Opdateret: kl. 13:19
arrow Jord-deponi: Trafikanter skal dele væsentlig vej med 2200 lastbiler
11. januar 2021 kl. 12:21 Opdateret: kl. 13:19
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk