21. oktober 2021
Det er stadig muligt at købe billet til fredagens Musicon Live med Alphabeat (billedet) på programmet sammen med Rebecca Lou og Takykardia.
Det er stadig muligt at købe billet til fredagens Musicon Live med Alphabeat (billedet) på programmet sammen med Rebecca Lou og Takykardia.
Foto: Per Christensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsolgt til Anne og Sanne - stadig billetter til Alphabeat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsolgt til Anne og Sanne - stadig billetter til Alphabeat
Roskilde - 22. juli 2021 kl. 15:54
Af Lars Ahn Pedersen

Der bliver sluttet af med manér, når Gimle fredag og lørdag har de to sidste aftener i sin nye koncertrække Musicon Live i Roskilde. Spillestedet melder nemlig alt udsolgt til lørdagens koncerter, hvor Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Simone Tang er på programmet den 24. juli, og dermed kommer der for første gang til at være 1000 gæster til stede på scenen foran Søjlepladsen ved Hal 9.

arrow Læs også: Til koncert: - Nu må vi kramme igen

Ved de to første koncerter i sidste uge var der ikke udsolgt, og det er heller ikke tilfældet fredag den 23. juli, hvor Alphabeat, Rebecca Lou og Takykardia spiller. Alphabeat vendte i 2019 tilbage efter seks års pause og udgav albummet »Don't Know What's Cool Anymore«. Siden har de givet en række koncerter, men har meddelt, at de går hver til sit igen for at fokusere på egne projekter, når dette års turné er overstået.

Alphabeat stod også bag dette års officielle slagsang til EM i fodbold med landsholdet, »Danmarks Dynamite«, men den fik ikke den store gennemslagskraft trods succesen på banerne, så man skal nok ikke forvente at høre den i morgen.

Hvor Alphabeat er rendyrket pop, laver Rebecca Lou det, hun selv kalder for »doom pop«, hvor de poppede melodier blandes med tung bas og dommedagsguitar. Hendes kommende album har meget sigende fået titlen »Heavy Metal Feelings«, og hendes seneste single hedder »The Destroyer«.

Gimle er klar til de sidste to aftener med Musicon Live på Søjlepladsen foran Hal 9 og har meldt udsolgt til lørdagens koncerter, hvor Anne Linnet og Sanne Salomonsen optræder. Foto: Kirsten Ellebæk

Aftenen indledes af Takykardia, der var blandt de nominerede til »Årets håb«, da musikkritikerne for en måned siden uddelte deres pris Steppeulven. Den gik dog til Roskilde-bandet Joyce, men nomineringen viser, at Takykardia kan være et lyt værd.

Trioen kombinerer elementer af alt fra triphop til trance i deres melodier, og forsangeren Luna Matz' baggrund som performance-kunstner ses tydeligt i bandets liveshows.

Indgangen til Søjlepladsen åbner klokken 17.30, og første navn går på scenen omkring en time senere. Musicon Live præsenteres af Gimle i samarbejde med Roskilde Kommune, Foreningen af Aktører på Musicon og INSP! Sound med støtte fra Statens Kunstfond og Tuborgfondet.

arrow Se billederne: Fest med Sanne og lidt Anne
25. juli 2021 kl. 10:32 Opdateret: kl. 10:32
arrow Se billederne: Festen fortsatte til Musicon Live
18. juli 2021 kl. 11:27 Opdateret: kl. 11:22
arrow Se billederne: Hed start på nye sommerkoncerter
17. juli 2021 kl. 04:02 Opdateret: kl. 22:43
Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk