3. juni 2020
Det redder ikke verden, men det vil hjælpe mange virksomheder, der lige nu kæmper med likviditeten, siger Lars Lindskov, der foreslår, at Roskilde Kommune fremrykker betalingen af sine regninger. Foto: Thomas Olsen
Det redder ikke verden, men det vil hjælpe mange virksomheder, der lige nu kæmper med likviditeten, siger Lars Lindskov, der foreslår, at Roskilde Kommune fremrykker betalingen af sine regninger. Foto: Thomas Olsen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Udsigt til kommunal støtte til virksomheder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Udsigt til kommunal støtte til virksomheder
Roskilde - 16. marts 2020 kl. 11:46
Af Steen Østbjerg
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Store dele af erhvervslivet rammes hårdt af nedlukningen af samfundet, og det er ikke kun staten, der er parat til at støtte erhvervslivet i den vanskelige situation. Også Roskilde Kommune ser ud til at være parat med en hjælpende hånd.

arrow Læs også: Forsyningsselskab med håndsrækning til 38 millioner kroner

På forslag af blandt andre formanden for vækst, erhverv og globalisering, Lars Lindskov (K), vil byrådet tage stilling til, om kommunen skal fremrykke sine betalinger for varer og tjenesteydelser, som allerede er købt.

- Det redder ikke verden, men det vil hjælpe mange virksomheder, der lige nu kæmper med likviditeten, siger Lars Lindskov.

Borgmester Tomas Breddam (S) siger, at han har svært ved at forestille sig, at der ikke skulle være opbakning til forslaget, men advarer imod at overvurdere effekten af det.

- Det kan være forholdsvis få penge, det drejer sig om, så det ikke flytter så meget i det samlede billede, siger Tomas Breddam.

arrow Boligselskab fremrykker opgaver for at hjælpe håndværkere
19. marts 2020 kl. 15:49 Opdateret: kl. 12:25
arrow Særlig plan skal sikre fortsat vand og varme
18. marts 2020 kl. 19:51 Opdateret: kl. 12:19
Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk