2. december 2020
Det gik absolut ikke specielt godt for en 17-årig ung mand fra Roskilde i aftes og her til morgen. Foto: Kim Rasmussen
Det gik absolut ikke specielt godt for en 17-årig ung mand fra Roskilde i aftes og her til morgen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trusler, softgun, kniv og kørsel uden kørekort: 17-årig i konflikt med både fodboldtræner, sin far og loven

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trusler, softgun, kniv og kørsel uden kørekort: 17-årig i konflikt med både fodboldtræner, sin far og loven
Opdateret 08. oktober 2020 kl. 11:45
Roskilde - 08. oktober 2020 kl. 11:36
Af Lars Kimer

En 17-årig mand fra Roskilde har uden tvivl nogle ting, han skal har redt ud. Onsdag aften dukkede han op til en fodboldkamp på banerne ved Vipperødhallen.

Her spillede et hold fra Roskilde. Den 17-årige havde tidligere på ugen været i konflikt med træneren for Roskilde-holdet. Han var efterfølgende blevet udelukket af klubben.

arrow Læs også: Skoleleder med til at overmande overfaldsmand

Den 17-årig truede dog både spillere og træner efter kampen. Han nægtede at forlade området og fremviste noget, som godt kunne minde om en pistol, inden han forlod banerne i Vipperød.

Episoden fandt sted klokken 19.55 og politiet sendte straks en patrulje afsted for at lokalisere den unge mand. Ham fandt de på Vipperød Station, hvor han blev anholdt klokken 20.40.

Betjentene fandt en softgun på den 17-årige og tog både den og ham med til afhøring, hvor hans værge og de sociale myndigheder blev underrettet om sagen. Den 17-årige blev herefter løsladt, men han er fortsat sigtet i sagen.

Næste kapitel i sagen udspillede sig så i morges ved 5-tiden foran politistationen i Roskilde. Her dukkede den unge mands far op for at fortælle, at han havde haft en konflikt med sønnen oven på episoden på Vipperød Stadion. Cirka samtidig med faderen ankom den 17-årige til stationen i en bil han kørte, uden at have kørekort. Så det blev han med det samme sigtet for. Politiet vejledte de to mænd til at søgt hver til sit. Om det lykkedes er svært at sige, men en time senere var de begge tilbage på politistationen grundet konflikten.

Ved den lejlighed fandt politiet en kniv og så var det tid til at de begge blev begge anholdt på politistationens parkeringsplads, mens politiet undersøger sagen.

De sociale myndigheder blev orienteret om den familiære konflikt, og myndighederne samarbejder nu på at finde en løsning med familien.

arrow Skoleelev slået i hovedet med bordben i klasselokale
17. november 2020 kl. 09:17 Opdateret: kl. 09:17
Det er frivilligt og gratis for den enkelte, når Danmark - formentlig snart - begynder at vaccinere befolkningen mod covid-19. Vil du vælge at blive vaccineret?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk