13. april 2021
Jumpin? Jacks spiller i weekenden i Algade og Skomagergade i Roskilde. Foto: PR
Jumpin? Jacks spiller i weekenden i Algade og Skomagergade i Roskilde. Foto: PR
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Trio sørger for musik og liv i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trio sørger for musik og liv i bymidten
Roskilde - 05. marts 2021 kl. 16:07

Der bliver musik i gaden i weekenden, når den musikalske trio Jumpin' Jacks giver den musikalsk gas. Måske har du allerede hørt trioen før, da det ikke er første gang, at de spiller i Roskildes bymidte.

Trioen tæller forsangeren Thomas Valter, der spiller dobbelt bas, Bo Møller på elektrisk guitar og Søren Pedersen på trommer. De spiller rock og rul, jazz evergreens og andre ørehængere. Trioen slipper musikken løs lørdag den 6. marts og søndag den 7. marts begge dage klokken 11-14.

Man skal dog ikke stille sig og vente på et bestemt sted, da musikken bevæger sig rundt, så alle får mulighed for at komme i godt humør. Musikken starter begge dage klokken 11 på Stændertorvet, og så fortsætter den musikalske rejse ned gennem Skomagergade og videre ned gennem Algade.

Derefter tager trioen retur til Stændertorvet, hvor musikken spiller frem til klokken 14. Hvis man møder den glade trio i gaden, så sig hej for så har de lovet at stoppe op og give en sang. Det er gratis at lytte til musikken.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk