4. august 2021
Mikkel Damsgaard fra Jyllinge blev landsholdshelten, der fyrede op under festfyrværkeriet mod Rusland mandag, da han satte det første mål ind i sejren på 4-1.
Mikkel Damsgaard fra Jyllinge blev landsholdshelten, der fyrede op under festfyrværkeriet mod Rusland mandag, da han satte det første mål ind i sejren på 4-1.
Foto: JONATHAN NACKSTRAND/Ritzau Scanpix
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Træner er stolt over Damsgaards gennembrud

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Træner er stolt over Damsgaards gennembrud
Roskilde - 22. juni 2021 kl. 12:07
Af Lasse Petersen

20-årige Mikkel Damsgaard er for alvor slået igennem på landsholdet under den igangværende EM-slutrunde. I går satte han gang i fodboldfesten ved at score kampens første mål i sejren over Rusland, og det vækker glæde i barndomsklubben Jyllinge FC.

arrow Læs også: Gratis storskærmsarrangement er i mål

- Man bliver stolt, når man ser ham i en kamp som i går. Det er med stolthed i hjertet, siger Brian Maurer, der i Jyllinge FC trænede Mikkel Damsgaard sammen med spillerens egen far.

Mikkel Damsgaard spillede i Jyllinge FC fra 2004 til 2013, da han var i alderen fire til 13 år. Allerede tidligt kunne man se tegnene til en fodboldprofil, lyder det.

- Hvis der var en, der skulle drive det til noget, så var det ham. Han var altid den bedste på holdet og kampafgørende, siger Brian Maurer om det unge talent.

Hepper med

Brian Maurer er i dag holdleder for herrernes førstehold i Jyllinge FC. Blandt de nuværende unge spillere i klubben hersker der i denne tid - naturligt nok - begejstring over det lokale talent, der nu er trådt ind på den store scene.

- De er selvfølgelig imponerede og hepper på ham. Og mange af dem render rundt i landsholdstrøjer med Damsgaard på ryggen, fortæller Brian Maurer.

Mikkel Damsgaards videre færd ved europamesterskabet følges samtidig tæt i barndomsklubben, hvor spillere og trænere overværede gårsdagens triumf i fællesskab.

- Vi så kampen sammen - og det skal vi også næste gang, siger Brian Maurer med henvisning til Danmarks kommende ottendedelsfinale mod Wales.

arrow EM-feber: Jyllinge FC prøver at finde en storskærm
05. juli 2021 kl. 11:56 Opdateret: kl. 11:56
Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk