22. oktober 2020
Togtrafikken ved Trekroner Station blev sat i stå klokken fra 07.20 til 07.37 af uorden i haveforeningen Hvilen. Foto: Kim Rasmussen
Togtrafikken ved Trekroner Station blev sat i stå klokken fra 07.20 til 07.37 af uorden i haveforeningen Hvilen. Foto: Kim Rasmussen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tog stoppet af tumult i kolonihave

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tog stoppet af tumult i kolonihave
Opdateret 03. august 2020 kl. 12:00
Roskilde - 03. august 2020 kl. 11:35

Det løb helt af sporet i haveforeningen Hvilen mandag morgen, hvor tumult i et kolonihavehus førte til, at togdriften kortvarigt blev indstillet forbi haveforeningen, der ligger op ad jernbanen ved Trekroner Station.

arrow Læs også: Kokain i kolonihaven

Politiet sendte flere vogne til stedet, efter de klokken 05.24 fik anmeldelse om, at der var optræk til tumult ved et kolonihavehus, hvor flere mænd var troppet op. I alt otte mænd blev anholdt, og politiet har ransaget adressen samt afsøgt stedet med hunde.

Politiet har været på stedet hele morgenen. Togdriften blev først indstillet klokken 7.20, da politiet fandt ud af, at der var flere personer, de skulle have fat.
De havde låst sig inde, og det var frygten for, at de skulle flygte op på togskinnerne, som huset ligger lige op ad, der fik politiet til at standse togene af sikkerhedsmæssige årsager.

De anholdte blev taget med på politistationen, hvor politiet nu prøver at få klarlagt, hvad der er foregået. Indtil da har de ikke yderligere oplysninger om, hvad der kunne føre til så meget røre i en kolonihave en mandag morgen.

arrow Politiet fik tre sidegevinster i haveforening
18. maj 2020 kl. 14:04 Opdateret: kl. 14:04
arrow Politiet på bar bund i voldssag fra haveforening
07. maj 2020 kl. 10:21 Opdateret: kl. 10:05
Skal der være en forældelsesfrist for, hvor langt tilbage man kan rejse anklage om en krænkelse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk