18. januar 2019
Børnehuset Trekroner og Børnehaven Engblommevej er begge blevet certificeret som sangglade institutioner. Foto: Ard Jongsma, Sangens Hus
Børnehuset Trekroner og Børnehaven Engblommevej er begge blevet certificeret som sangglade institutioner. Foto: Ard Jongsma, Sangens Hus
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: To nye sangglade børneinstitutioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

To nye sangglade børneinstitutioner
Roskilde - 13. juni 2018 kl. 17:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Børnehuset Trekroner og Børnehaven Engblommevej kan nu skilte med, at de er certificerede som sangglade

arrow Læs også: Roskilde Synger skal udvikle sangbørnehaver

De to er blandt de første 100 institutioner i Danmark, der certificeres som sangglade. Dermed bliver de også en del af et landsdækkende fagligt netværk i Sangens Hus, som skal styrke sang og musik i dagtilbud. Roskilde Kommune har i forvejen to dagtilbud, der har fået titel af sangprofil børnehaver.

Forud for certificeringen har personalet i Trekroner og Engblommevej gennem næsten et år fulgt et intensivt forløb med vægt på sangglæde, kreativitet og musikalske kompetencer, tilrettelagt af Sangens Hus' projekt Sangglad i samarbejde med Sangkraftcentret Roskilde Synger.

Børnehuset Trekroner og Børnehaven Engblommevej deltager i projekt Sangglad i endnu to år, hvor personalegruppen stadig modtager sangfaglig sparring, og derudover selv vil stå for sangaktiviteterne i institutionen.

Efter tre år i projektet er en Sangglad daginstitution klædt på til selv at videreføre deres egen sangkultur, så børnene også efter projektperioden får en dagligdag hvor sang og sangglæde er et centralt element.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk