20. oktober 2018
De store lokaler på 1100 kvadratmeter i to plan har stået tomme i to år, siden diskotek IP/Mary?s lukkede. Nu går en større renovering i gang. Foto: Kristian Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

De store lokaler på 1100 kvadratmeter i to plan har stået tomme i to år, siden diskotek IP/Mary?s lukkede. Nu går en større renovering i gang. Foto: Kristian Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Tidligere diskotek bygges om for millioner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tidligere diskotek bygges om for millioner
Roskilde - 03. januar 2018 kl. 11:13
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I to år har 1100 tomme kvadratmeter stået og glanet bag de store ruder ud til Støden, efter diskotek IP/Mary's lukkede, men nu sker der endelig noget.

I løbet af den næste uge sætter ejerne i Roskilde Fællesbageri gang i en storstilet ombygning.

De er endnu ikke klar til at sætte navn på en lejer, da der ikke er underskrevet en aftale, men nu sætter de gang i en tiltrængt renovering, inden en lejer kan sætte sit eget præg på stedet, formentlig inden for halvanden måned.

Det er en ombygning til i omegnen af fire millioner kroner, der nu går i gang. Der kommer nye vinduer ud mod Støden, men også ud mod baggården bliver der åbnet op for lysindfald, og dækket mellem de to etager bliver også renoveret.

Oprindeligt var planen at indrette lokalerne til et madmarked med mange forskellige handlende, men de planer blev ændret, da en stor lejer kom på banen.

Nu tegner det til, at Roskilde Fællesbageri indretter ny administration i en del af underetagen, mens resten bliver ét lejemål på omkring 800 kvadratmeter.

- Det bliver inden for restaurationsbranchen, men nu skal vi ikke pelse bjørnen, før den er skudt, siger Tonny Mogensen, direktør i Roskilde Fællesbageri.

Han tilføjer, at fællesbageriet skal lave den forestående renovering, uanset om en ny enelejer kommer endeligt på plads, eller det ender med en anden løsning.

Fællesbageriet er selv ved at flytte sit kontor fra Havnevej, hvor de har sat deres ejendom til salg, men de råder stadig over godt 100 lejemål til beboelse og erhverv.

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk