27. maj 2019
Skide godt, Egon, fristes man til at sige efter, at Gundsølille Håndbolds flagskib, damerne i serie 1, i aftes rundbarberede nummer to i rækken Herlev/Hjorten med 32-17. Der er bare et problem med den faretruende oprykning. Der er ikke mere træningstid at få i hallen. Foto: Jens Wollesen
Skide godt, Egon, fristes man til at sige efter, at Gundsølille Håndbolds flagskib, damerne i serie 1, i aftes rundbarberede nummer to i rækken Herlev/Hjorten med 32-17. Der er bare et problem med den faretruende oprykning. Der er ikke mere træningstid at få i hallen. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen SJ-MEDIER
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Succeshold mangler træningstid: Overvejer at bede DHF om tvangsnedrykning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Succeshold mangler træningstid: Overvejer at bede DHF om tvangsnedrykning
Roskilde - 24. januar 2018 kl. 14:11
Af Lars Kimer
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

I aftes smadrede Gundsølille og omegns mest succesfulde idrætshold i mands minde, damehåndboldholdet i serie 1, Herlev/Hjorten med 32-17. Dermed ligger Gundsølille suverænt nummer et i rækken med syv point ned til nummer to, som netop var Herlev/Hjorten. Der er 12 point tilbage at spille om, så forventningen til oprykning i klubben er enorme. Bliver oprykningen en realitet vil klubbens damer befinde sig i kvalifikationsrækken, bare en række under HØJ Håndbolds bedste damehold og en række fra divisionshåndbold. Det kan du læse i dit lokale dagblad, DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: Håndbolddrømmen brast: Gundsølille misser 3. division

Der er bare et problem. Med kun en hal i Gundsølille, så er kapaciteten alt, alt for lille og træningstiden nærmest ikke eksisterende.

- Hvad fa'en gør vi, hvis damerne rykker op? Vi kan tilbyde dem træning fra 20-22 tirsdag aften. Det er alt. Vi har talt om at bede DHF om en teknisk nedrykning, så vi bliver i serie 1. Det synes vi da på ingen måde er noget, vi har lyst til. Alternativt skal vi ud og lede efter træningstid i andre haller. Vores oplevelse er, at hallerne omkring os er lige så bookede som vores egen, siger formand i Gundsølille Håndbold, Susanne Rudbeck.

Formand for hele GSG&IF, Johnny Magnussen, er også frustreret over situationen.

- Det er jo ikke fordi, vi ikke har fortalt politikerne, at vi har kapacitetsproblemer. Der er bare ikke blevet lyttet og reageret i tide. Vi er jo bare Gundsølille, Det lader til, at prestigeprojekter har fanget politikernes fokus, mens breddeidrætten er blevet glemt, siger han.

Du kan læse mere om sagen i DAGBLADET's betalte udgave her: http://sn.dk/modules/sn/flow_page_buy

arrow Video og billedserie: Håbet om 3. division lever i lille landsby
10. april 2019 kl. 05:59 Opdateret: kl. 23:41
arrow Lyt lige: Verdensmestrene vandt over Gundsølille
08. april 2019 kl. 05:16 Opdateret: kl. 10:04
Tilmelding til nyhedsbrevet for DAGBLADET / ROSKILDE AVIS PAPERBOY
Nyhedsbrevet udsendes hver dag omkring klokken 13. BREAKING-nyheder udsendes efter behov.
* skal udfyldes

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk