24. september 2021
Anne Ørskov glæder sig til den 26. marts klokken 10, hvor det strikkede blomsterbed indvies af Roskildes borgmester på Stændertorvet i Roskilde. Foto: Mik
gallery icon

Se billedserie

Anne Ørskov glæder sig til den 26. marts klokken 10, hvor det strikkede blomsterbed indvies af Roskildes borgmester på Stændertorvet i Roskilde. Foto: Mik
Foto: Mik
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Strik mellem brosten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Strik mellem brosten
Roskilde - 17. marts 2016 kl. 09:14
Af Sara Asoka Paulsen

Anne Ørskov elsker at strikke og har i samarbejde med Roskilde Kommune sat gang i et projekt, der kulminerer i et strikket blomsterbed foran Det Gule Palæ på Stændertorvet i Roskilde.

Her vil cirka 400 strikkede blomster i fire rødlige nuancer med gul knop stikke op mellem brostenene fra lørdag den 26. marts, hvor borgmester Joy Mogensen indvier bedet klokken 10.

- Det er sjovt at se, hvordan de færdige blomster alligevel har fået forskellige udtryk, til trods for at alle har fået den samme opskrift, siger Anne Ørskov.

Lokale såvel som nysgerrige besøgende har kunnet hente små garnsæt mod et 50 kroners depositum i Borgernes Hus og Roskildes Turistbureau siden maj måned sidste år. Det er der over 200 strikkeglade mennesker, der har benyttet sig af.

Blomsterne får lov at stå i Roskilde til den 30. april. Derefter deles de op og skal stå i henholdsvis den nye rundkørsel i Jyllinge og butikstorvet i Viby.

Stemmer du til kommunalvalget i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk