29. september 2020
Nygaard Rideudstyr har allerede proklameret deres ankomst til bymidten i Roskilde med store bogstaver på vinduerne til lokalerne på hjørnet af Domkirkestræde og Sankt Ols Gade. Foto: Jørgen C. Jørgensen
gallery icon

Se billedserie

Nygaard Rideudstyr har allerede proklameret deres ankomst til bymidten i Roskilde med store bogstaver på vinduerne til lokalerne på hjørnet af Domkirkestræde og Sankt Ols Gade. Foto: Jørgen C. Jørgensen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor rideudstyrsbutik flytter ind i bymidten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor rideudstyrsbutik flytter ind i bymidten
Roskilde - 11. juli 2019 kl. 15:23
Af Britt Nielsen

Lokalerne på hjørnet af Domkirkestræde og Sankt Ols Gade, som tidligere blandt andet har rummet vinhandlen Otto Suenson, er nu på vej til at blive hjem for Nygaard Rideudstyr.

- Vi åbner officielt den 1. august, men tyvstarter nok inden, fortæller Claus Lind, som sammen med sin samlever Linda Roslind står bag Nygaard Rideudstyr.

Nygaard Rideudstyr har i fem-seks år ligget på en gård på Søbjergvej ved Øde Hastrup, men flytter nu ind til byen. Den ene årsag er, at gården er blevet solgt, men den anden handler om beliggenhed.

- Butikken ligger perfekt, så vi slog til. Der går måske 10 år, før sådan en mulighed kommer igen, siger Claus Lind og nævner, at der eksempelvis er lokaler i kælderen, hvor de vil kunne lave arrangementer og foredrag.

Det hele bliver ikke kun for hestefolket. Nygaard Rideudstyr gør også en del i tryk og broderi og har eksempelvis lavet hættetrøjer til Lis Sørensen, Sanne Salomonsen og Anne Linnet.

Net-artiklen her er en forkortet version af en artikel, der bringes i DAGBLADET Roskilde torsdag den 11. juli. Du kan købe adgang til at læse hele artiklen - og resten af dagens avis - på sn.dk

Mener du, at det bliver mere forvirrende og besværligt at følge regeringens corona-retningslinjer?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk