24. februar 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Stor donation til Julemærkehjemmet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Stor donation til Julemærkehjemmet
Roskilde - 22. november 2018 kl. 08:31
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Julemærkehjemmet i Roskilde får i foråret 2019 en helt ny udendørs aktivitetsbane, hvor de over 240 børn, der årligt bliver hjulpet igennem et ophold på hjemmet, kan forbedre deres fysiske form med motion og bevægelse og samtidig lege og dyrke fællesskabet med nogle af deres jævnaldrene.

arrow Læs også: Første år med julemærkehjemmet: - Jeg er stolt over, hvad vi har fået skabt sammen

Den helt nye crossfitbane er en donation fra Købmand Herman Sallings Fond, der er den ene af Salling Fondene, og de to Føtex'er i Roskilde har været med til at gøre donationen mulig. Føtex er en del af Salling Group og har således indstillet aktivitetsbanen på Julemærkehjemmet til Salling Groups ejere Salling Fondene, der blandt en række sociale og bæredygtige initiativer har valgt at donere penge til projektet.

Opbygningen af den nye crossfitbane begynder i starten af 2019, mens det færdige område ventes at kunne tages i brug af Julemærkehjemmets unge lidt senere på foråret. På Julemærkehjemmet Liljeborg får børnene et ophold, hvor der er fokus på trivsel og udviklingsmuligheder, så udover at den nye udendørsbane kan bruges til hverdagens motionsaktiviteter, skal banen også bruges til at dyrke fællesskabet og det sociale liv imellem de jævnaldrene børn.

På Julemærkehjemmet Liljeborg er man rigtig glade for de nye faciliteter, som vil gavne mange af børnene på sigt.

- Det betyder, at vores udendørs motionsmuligheder på vores egen matrikel bliver væsentligt forbedret, og vi får mulighed for at lave endnu mere varieret motion, som vil gavne børnene på Julemærkehjemmet, siger Henrik H. Bøtkjær, forstander på Julemærkehjemmet.

Salling Fondene, der ejer Salling Group og dermed også Føtex, har siden 2012 uddelt mere end 850 millioner kroner til blandt andet Team Danmark, Fødevarebanken, museer og større kulturinstitutioner.

Salling Fondene har givet en donation på 165.000 kroner til den nye crossfitbane.

arrow Julemærkemarch: Roskilde er nu det næststørste startsted
05. december 2018 kl. 15:08 Opdateret: kl. 13:27
arrow 950 gik julemærkemarch i den gode sags tjeneste
02. december 2018 kl. 18:25 Opdateret: kl. 19:08

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk