16. september 2021
Mek Pek plejer at være et fast indslag ved de populære sommerunderholdnings-koncerter i Folkeparken. Billedet her er fra den seneste koncert i 2019, og heller ikke i år bliver der nogen sommerunderholdning i traditionel forstand. Foto: Jens Wollesen
Mek Pek plejer at være et fast indslag ved de populære sommerunderholdnings-koncerter i Folkeparken. Billedet her er fra den seneste koncert i 2019, og heller ikke i år bliver der nogen sommerunderholdning i traditionel forstand. Foto: Jens Wollesen
Foto: Jens Wollesen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sommerunderholdning for børn aflyst igen: Se hvad der kommer i stedet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sommerunderholdning for børn aflyst igen: Se hvad der kommer i stedet
Roskilde - 07. juni 2021 kl. 09:00

For anden sommer i træk er den traditionelle sommerunderholdning i Roskilde for børn blevet aflyst. Grundet Covid-19 restriktionerne i forbindelse med afvikling af større arrangementer, har Roskilde Bibliotekerne måttet opgive at arrangere de populære koncerter, der plejer at samle hundredevis af børn i Folkeparken og andre steder i byen.

arrow Læs også: Roskildes nye festival udvider i en ruf

Men ligesom Roskilde Festival har fundet på endags-arrangementerne Summer Days som et plaster på såret, har Roskilde Bibliotekerne også sørget for, at sommeren ikke bliver helt uden begivenheder. I stedet inviteres børn i Roskilde Kommunes daginstitutioner til en række sommerkoncerter i trygge rammer på Roskilde Bibliotek.

- Det er vigtigt for os at fastholde et godt kulturtilbud til de børn, der er i daginstitutionerne i sommerperioden. Grundet Covid-19 restriktionerne har vi måtte tænke i alternativer til den traditionelle Sommerunderholdning for børn, og i stedet har vi inviteret Roskilde Kommunes daginstitutioner til fem fede koncerter i Salen på Roskilde Bibliotek, hvor vi i trygge rammer kan give børnene en god oplevelse med musikken og fællesskabet. Vi glæder os til at vende stærkt tilbage til næste år og tilbyde koncerter til både daginstitutioner og familier i Folkeparken og ved Kreativt hus for børn, præcist som vi plejer, siger leder af Børn og Familier på Roskilde Bibliotekerne, Henriette Dybdal.

Roskilde Kommunes daginstitutioner har alle modtaget en invitation til at deltage i koncerterne på biblioteket.

arrow Mek Pek: - Jeres mor og far er aber
11. juli 2019 kl. 13:48 Opdateret: kl. 12:00
Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk