14. juli 2020
Hesalight og direktør Lars Nørholt blev først afsløret i at promovere sig med store navne, der bare ikke var kunder i butikken, og nu drages regnskabet kraftigt i tvivl. Foto: Bjørn Armbjørn
Hesalight og direktør Lars Nørholt blev først afsløret i at promovere sig med store navne, der bare ikke var kunder i butikken, og nu drages regnskabet kraftigt i tvivl. Foto: Bjørn Armbjørn
Foto: Bjørn Armbjørn
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Solstrålehistorie er endt i dyb krise

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Solstrålehistorie er endt i dyb krise
Roskilde - 11. marts 2016 kl. 11:35
Af Kristian Jørgensen
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

De investorer, der har skudt 588 millioner kroner i roskildevirksomheden Hesalight, har mistet en stor portion af tilliden til, at deres penge er i trygge hænder.

arrow Læs også: Starbucks spiller stor rolle i svindelsag om halv milliard

Det sker, efter dagbladet Børsen har kastet et kritisk blik på den ellers tilsyneladende frembrusende virksomhed med fulde ordrebøger.

Avisen skriver, at Hesalight forsøger at lokke nye investorer til med tårnhøje budgettal såsom et forventet 2016-salg på 1,2 milliarder kroner og et resultat på 520 millioner kroner.

Tal, der virker lige lovlig optimistiske. Ikke bare fordi mængden af ordrer er uvis, men virksomhedens forretningsmodel betyder, at de først får penge i kassen i takt med, at kunderne henter besparelser på Hesalights LED-løsninger.

Derfor render pengene ud af virksomheden på Lykkegårdsvej, der er dybt afhængig af de investorer, som ifølge Børsen nu kræver regnskaberne kulegravet af en ny revisor.

Deres tillid til Hesalight har lidt et alvorligt knæk, da virksomheden har pralet med storkunder som Novo, Arla og Mærsk, der i sidste uge nægtede at have handlet med dem.

Derfor er investorerne, der har købt virksomhedsobligationer for 588 millioner kroner, blevet utrygge ved, om der gemmer sig ubehagelige overraskelser i regnskabet for 2015.

arrow Direktør tiltalt for bedrageri på en halv milliard
12. september 2018 kl. 12:43 Opdateret: kl. 12:43
arrow Politiet sender myriade af anklager mod Hesalight-stifter
17. april 2018 kl. 10:20 Opdateret: kl. 10:22
arrow Hesalight-direktør tiltalt for svindel for halv milliard
10. april 2018 kl. 10:12 Opdateret: kl. 10:14
Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk