13. april 2021
Otte juleskeer fra Roskilde er blandt de fundne effekter.
gallery icon

Se billedserie

Otte juleskeer fra Roskilde er blandt de fundne effekter.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sølvskat gravet ned i skoven: Er det din?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sølvskat gravet ned i skoven: Er det din?
Opdateret 05. marts 2021 kl. 12:31
Roskilde - 05. marts 2021 kl. 12:02
Af Steen Østbjerg

Det er som regel i eventyrene, man læser om en guldskat, der er gravet ned et eller andet sted, men det forekommer også i virkelighedens verden - og også i Roskilde.

arrow Læs også: Billeder: Politiet efterlyser ejere af flere hundrede tyvekoster

For en uges tid siden ringede en 58-årig mand fra Roskilde til Midt- og Vestsjællands Politi for fortalte, at hans søn havde fundet en skat, der var gravet ned i Boserup Skov. Fundet blev gjort i slutningen af februar ved hjælp af en metaldetektor, og det viste sig, at der var masser af ædelmetal 10-15 centimeter nede i mulden.

Indpakket i avispapir, lagt i en plasticpose og derefter gravet ned var over 200 stykker bestik samt diverse sølvgenstande og smykker. Posen blev indleveret til politiet, som i den mellemliggende periode har forsøgt at finde frem til, hvorfra effekterne stammer, og hvem den rette ejermand er.

Indtil videre har arbejdet ikke båret frugt, og derfor har politiet offentliggjort disse billeder af effekterne, som formodes at være blevet stjålet

Flere af de fundne effekter har indgraveringer og særlige kendetegn, hvorfor det måske kan lede borgernes tanker hen på mulige ejere.

Politiet hører meget gerne fra personer, der kan komme med oplysninger om de fundne genstande, så politiet har mulighed for at finde en eller flere borgere, der mangler sine ejendele. Man kan kontakte politiet på telefon 114.

arrow Politiet leder efter ejere til mere end 100 tyvekoster
03. oktober 2018 kl. 15:00 Opdateret: kl. 02:06
Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk