31. juli 2021
Coop Hverdag, tidligere Fakta, i Trekroner Butikscenter har igen problemer med selv at holde hus i butikken. Foto: Lars Ahn Pedersen
Coop Hverdag, tidligere Fakta, i Trekroner Butikscenter har igen problemer med selv at holde hus i butikken. Foto: Lars Ahn Pedersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Slukket kølemontre gav ny sur smiley

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Slukket kølemontre gav ny sur smiley
Roskilde - 19. august 2020 kl. 16:04
Af Kristian Jørgensen

Endnu en bøde på 10.000 kroner og den sure smiley tilbage på ruden. Det blev konsekvensen, da fødevarekontrollen besøgte Coop Hverdag i Trekroner Butikscenter 7. august.

arrow Læs også: Bøde for drillende kølemontre

Det var en kunde, der tippede Fødevarestyrelsen om, at noget ikke var i orden. Det viste sig at holde stik.

Slukket montre

Kontrollanterne fandt en køleenhed fyldt med måltidssalater, som stod slukket, så madvarerne til salg var alt for varme. En kyllingesalat blev målt til 16,6 grader.

Det viste sig, at butikken havde haft kølenedbrud dagen før kontrollen. Det varede kun en time, og butikken havde sørget for, at varerne ikke nåede at overskride den tilladte temperatur på fem grader.

Problemet var bare, at de efterfølgende havde glemt at tænde for kølemontren med måltidssalater, der både indeholdt kylling og rejer. For det blev der udskrevet en bøde på 10.000 kroner.

Skimmel-plamager

Medvirkende til den sure smiley var også, at der ikke var gjort rent i lokaler med fødevarer. Der blev fundet flere plamager med skimmel på bagvæggen og under nogle hylder i en køleenhed med pålæg, og i grøntområdet var der også hvide skimmellignende plamager på en hylde med varer på køl.

Det var også hygiejnen, Coop Hverdag ikke kunne finde ud af, da Fødevarestyrelsen gav butikken indskærpelser i både juni, august og september sidste år.

Ligesom dengang venter der nu to opfølgende kontroller, som butikken betaler gebyr for, inden der igen kan komme en glad smiley op i butikken.

arrow Bøde for lune deller i delikatessen
08. september 2019 kl. 06:55 Opdateret: kl. 18:57
arrow Spindelvævene i bageriet væk
27. maj 2018 kl. 06:52 Opdateret: kl. 16:40
De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk