17. april 2021
Billede
Foto: Lars Kimer
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Sladderside på Facebook får forældre i det røde felt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Sladderside på Facebook får forældre i det røde felt
Opdateret 04. december 2014 kl. 16:37
Roskilde - 03. december 2014 kl. 13:29
Af Lars Kimer

En sladderside kaldet "7,8 og 9 klasses gossip" på Facebook målrettet 7., 8. og 9. klasser i Jyllinge og Gundsømagle har bragt sindene i kog.

Ikke færre end 106 kommentarer har siden fået i den debattråd, hvor hovedsageligt voksne og modstandere af siden har debatteret den, siden debatten startede i fredags på facebookgruppen »Jyllinge - løst og fast«, skriver DAGBLADET Roskilde.

arrow Læs også: SSP om Facebook-sladder: Grund til at være bekymret

Siden indeholder en længere stribe af udokumenterede rygter, oftest viderebragt af anonyme. Og rygterne er bestemt ikke noget, som de unge har lyst til at blive udsat for.

Beskeder som, at to piger er blevet kærester, underskrevet af »anonym«, at en anden pige har »røv skæg«, og at to drenge er »bolle buddies«, er den helt normale omgangstone på siden, og det var beskeder i den genre, som fik voksne i Jyllinge til at fare i flint.

Flere af forældrene, som debatterede sidens indhold, anmeldte da også siden til Facebook, og de har alle fået svar tilbage om, at Facebook ikke har tænkt sig at gribe ind over for sladdersiden, hvilket har fået flere af dem til at melde siden til politiet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om æreskrænkelser.

Siden den store debat om sladdersiden opstod har den anonyme administrator af siden lagt en besked på siden som lyder:

»Hey! Nu er det tid til at sige farvel til Hillerød gossip, vi lukker siden fordi det er søndt for de mennesker som bliver gjordt til grin, desværre allesammen vi lukker siden om 48 timer HEJHEJ«.

Selv om der står Hillerød i beskeden, så har al sladderen på siden omhandlet unge i Jyllinge og Gundsømagle.

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk